ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Asus

ASUS Notebook Şarj Problemi Veriyor safran39  [09 Temmuz 2008, 09:00]
2 aydır Asus teknik servisi ve Denge Bilgisayar ile sorun yaşamaktayım. 14 Mayıs 2008'de Denge Bilgisayar'la çalışan bir bayiden Asus M50sa model ''83n0as50257413d s no'lu'' notebook aldım.

Asus'un en pahalı modellerinden olmasına rağmen hemen piliyle ilgili sorun yaşadım. Pili bazen %100 e kadar şarj ediyor, çoğu zamansa şarja bağlı olmasına rağmen %96 yada %97 yada %98 de ''prize takılı dolmuyor '' diye uzun süre sabit kalıyor; ne azalıyor ne de artıyor. Prizden çıkarınca da çok çabuk şarjı bitiyordu. Yani 'pil şarj kesiyor ve çok çabuk bitiyordu. ''

Ben de notebook'u kullanmayıp, işimi ayarladığım ilk gün 250km yoldan sonra Asus teknik servise ulaştım. Arızayı gördüler. 20 Mayıs 2008'de değişim raporu verdiler, yeni notebook alabileceğimi söylediler ama yenisi stoklarda olmadığından 1 ay sonra Denge Bilgisayar yeni notebook gönderebildi.

18 Haziran'da Asusm50sa model, 84n0as270822161 s no'lu yeni notebook'u teslim aldım. Maalesef bunda da aynı arızalar mevcut olduğundan ertesi sabah notebook'u Denge Bilgisayar'a iade etmek istedim.

Onlar da Asus teknik servisinin onayı olmadan iade alamayacaklarını söylediler. Hemen kargoyla Asus servise gönderdim. Defalarca telefonla arayarak yeni notebook'ta da aynı arızaların olduğunu ve iade etmek istediğimi söyledim.

Servis ancak 1 hafta sonra, geçen sefer aynı arızadan değişim verdikleri halde yeni notebook için “hiçbir sorun yok, iade edemezsiniz” diyerek 1 Temmuz'da bana geri gönderdi.

Bu sorunu ana dağıtıcı olan Boğaziçi Bilgisayar'a da ilettim ama sorun yine çözülmedi. Ben de aldığım bayi aracılığıyla Denge Bilgisayar'a iade talebiyle, kargoyla hemen notebook'u gönderdim ama halen bir cevap alamadım.

En doğal hakkım olan, hiç kullanmadığım hatalı ürünü iade etme talebimi Denge Bilgisayar ve Asus teknik servise iletmenizi ve bu notebook yerine Denge Bilgisayar'dan ürün yerine para değil, başka marka notebook alabilmem için yardımcı olmanızı istiyorum. ^^

Arkadaşına Gönder

www.keneler.com için tıklayınız