ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Asus

ASUS Bilgilendirilmeden Anakart Değişimi Yapmış tottem  [22 Mart 2008, 09:00]
Asus A3e laptop sahibiyim. Adaptör girişindeki arıza sebebiyle servise (Boğaziçi Bilgisayar) yolladım. İlk gelişinde arıza giderilmiş gibi görünse de takılan parça çalışmamış, cihaz şarj almaz olmuştu.

Aldığım gün geri yolladım. Bu sefer geldiğinde internete giremedim. Sorunun networkle alakalı olduğunu düşündüğüm için okulun (Odtü) helpdesk ine başvurdum.

Sabit ip kullandığımız için mac adresimize ip atanıyor. Odtü görevlisi mac adresimi söylediğimde, mac adresimin değiştiğini söyledi ki bu da ancak anakartın tamamen değişmesiyle mümkündür.

Bana bu değişiklik bildirilmedi. Zira ben bilgisayarımı art arda 3 defa, geldiği gün servise geri yolladım. Her seferinde farklı sorunlar yarattılar.

Esas konu: Bilgilendirilmeden ana kartımın değiştirilmiş olması, ne idiğü belirsiz ana kart takılmış olması, ki bilgisayarımı geldiğinden beri battery saving modunda çalıştıramıyorum çünkü ekran ışığı bozuk. Florasan gibi dalgalanma yapıyor.^^

Arkadaşına Gönder

Asus
04.04.2008

Sayın Yetkili

Servis Yetkilimiz, Sayın Asus Kullanıcısı ile irtibata geçmiş ve iletilen soruna ilişkin çözüm sağlanarak, müşterimizle mutabakata varılmıştır.

İyi Çalışmalar dilerim

Yunus BIRICIK