232139 |

| ASUS Teknik Servisinin İlgisizliği!
ozgurist
[21 Kasım 2007, 09:00]
Asus teknik servisine telefon ile ulaşmanın zorluğu ve büyük bir sabır gerektirmesi nedeniyle; 06.11.2007 tarihinde Asus f3f model dizüstü bilgisayarımı DVD yazıcısı arızası nedeniyle(CD-DVD okumuyor ve yazmıyordu) Kısıklı'daki merkezlerine elden teslim ettim. Ellerinde optik okuyucu olmadığını, 1 haftaya kadar beklediklerini ve bu süreç sonunda bilgisayarımı teslim alabileceğimi söylediler. Asus gibi bir firma nasıl oluyor da stoklarında optik okuyucu bulundurmuyor o da ayrı bir konu.
Bugün itibariyle 13 gün geçti ve bilgisayarımın durumundan hiçbir şekilde haberdar edilmedim. telefonla ulaşmaya çalışıyorum dakikalar alıyor, e-posta yolluyorum, cevap verilmiyor. Daha ne kadar bilgisayarsız kalacağım bilmiyorum.
Bilgisayar almadan önce bir çok kişi bana Asus'u ve servis kalitesini övdüğü için, Asus almış ve herkese de Asus tavsiye etmiştim. Bundan böyle içinde Asus adının geçtiği hiçbir ürünü almayacağım. Almak isteyenleri de kararlarından vazgeçirmek için elimden geleni yapacağım. 15 işgünü sonunda hala haberdar edilmez isem Asus teknik servisini tüketici mahkemelerine şikayet edeceğim. Bu sorumsuzluğun, ilgisizliğin hesabını sorabilecek bir mekanizmanın olduğunu umuyorum. % |