ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Ankara Sigorta

ANKARA SİGORTA Kaskodan Paramı Tam Alamadım canumut  [12 Eylül 2008, 09:00]
Aracım evimin önünde belirsiz kişiler tarafından çizilmişti aracım kaskolu olduğundan dolayı kasko şirketime aradım onlarda bana ekspertiz yönlendirdiler ekspertiz servise geldi serviste aracıma baktı.

Servisle anlaştı aracımda daha önceden işlem görmüş birkaç parçası olduğundan bu parçaların elden geçip üzerine boyama işlemi yapılacağı denilip ustayla 1600 YTL bir ücrerle ekspertiz anlaştı aracım yapıldı. Fakat ekspertizle ustanın anlaştığı 1600 YTL yerine ben sadece 800 YTL para aldım daha sonra sigorta şirketi bana beyan yaz geri kalan parayı sana ödeyelim dediler.

Beyan yazdım fakat parayı ödemediler sebebini sorduğumda eski hasarları ödemiyoruz dediler ben apaçık ortada kaldım madem ödemeyecektiniz ekspertizle usta o pazarlığı yapıp nasıl anlaşıyor aracı bu şekilde yap nasıl diyebiliyor ben anlayamadım.

Arkadaşına Gönder

Ankara Sigorta
12.09.2008

Sayın yetkili,
Süleyman Bey ile görüşüldü. 08.06.2008 tarihinde aracında meydana gelen çizilme hasarı ile ilgili ödeme yapılmıştır. Aracında 3 ayrı hasar ( eski hasarlar olduğu eksper tarafından tespit edilmiş. ) bulunduğu için, diğer 2 hasar ödenmemiştir. Ödenmeyen hasarlar ile ilgili sigortalı tarafımıza beyan göndermiştir. Araç üzerindeki eksperin tespit ettiği hasar rakamını talep etmektedir. Fakat eksperin tespit ettiği 3 ayrı hasardan sadece 1 tanesi çizilme hasarı olduğu için ( tutanaklarda belirtilen hasar çizilme hasarı ) 1 hasar değerlendirilmiştir. Sigortalı daha önce şirkete geldiğinde de kendisine izah edilmiştir. Ayrıca sigortalı tarafımıza, ödenmeyen hasarlar için, ben aracımı aldığımda bu hasarlar aracın üzerinde vardı şeklinde bilgi vermiştir. Yani aracın üzerindeki hasarların eski olduğunu sigortalı da kabul etmekte olup mutabakat sağlanmıştır.

Sayıgılarımızla
ANKARA ANONİM TÜRK SİGORTA ŞİRKETİ