ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Ankara Sigorta

ANKARA SİGORTA MÜDÜRLÜĞÜ Kasko Ücretini 3 Aydır Alamadım IKESER  [22 Ağustos 2008, 09:00]
17.05.2008 tarihinde 06 GRR 75 plakalı Opel Astra aracım ile kaza yaptım. (uçurumdan aşağı yuvarlandık) Allah'tan ailem ve bana hiç bir şey olmadı. Ama aracımın hurda olduğunu gördüm. cep telefonuyla Ankara sigorta müdürlüğünü aramam sonucunda hızlı bir şekilde çekici ve ambulans gönderdiler.

Daha sonra beni arayıp olay hakkında bilgi alıp geçmiş olsun dileklerini sundular ve biz de kendilerinden memnun olduk. Daha sonra aracın Pert olduğunu bana söylediler.

Ben aracımın bir kısmını banka kredisiyle almıştım. (aracımın kasko değeri 17.500 YTL. ) Ankara sigortadan kasko paramı alabilmek için bana söyledikleri evrakların hepsini yerine getirdim. (yalnız aracım banka kredili olduğu için trafikten kaldırma belgesini kendilerine veremedim. )
Ankara sigorta müdürlüğü ile görüşmelerim neticesinde:
1-Poliçe numaram: 10606444 hasar dosya no:793499
2-Şu anda banka kredi borcum 11.600 YTL.
3-Ankara sigorta, banka kredi borcum olan 11.600 YTL'nin yatırmamı ve trafikten ilişiksiz belgesini almamı istiyorlar aksi takdirde aracın hurdasının bende kalacağını ve kalan tutarın tarafıma ödeneceğini söylüyor. (ben pert olmuş aracı ne yaparım)
4-Şimdi ben kendilerine soruyorum. Kaza yapalı tam 3 (üç) ay oldu ve ben hala banka kredisi ödemeye devam ediyorum. Benim o kadar gücüm olsaydı hiç banka kredisine
bulaşmazdım, neden faiz ödeyim ki! İnanın banka kredisine olan 11.600 YTL. Ödeyebilmek için başka kredilerine başvurdum. Ama hep olumsuz sonuç aldım. (daha önce araç kredisi aldığım için)
5-Ankara sigorta müdürlüğü ile görüşmelerim neticesinde 3. Maddedeki durumu kendilerine anlattım. Dedim ki: benim aracımın kasko değeri (sigorta değeri) 17.500 YTL. Gözüküyor.

Benim bankaya olan borcum 11.600 YTL. Siz bankaya olan kredi borcumu ödeyin. Bende bankadan ilişiksiz kağıdı alıp trafiğe gidip sizin istediğiniz evrak'ı vereyim.

Bu işlemi yaptıktan sonra 17.500-11.600 YTL. = 5.900 YTL. Benim hesabıma yatırırsınız. Her nedense Ankara sigorta bir türlü bu işe yanaşmıyor.

İnanın ailece şaşırıp kaldık. Ne yapacağımızı kimden para isteyeceğimizi bilemiyoruz. Çok zor durumdayız. Lütfen bize yardım ediniz.

Arkadaşına Gönder

Ankara Sigorta
26.08.2008

Sayın Yetkili,

Genel Müdürlükten tarafımıza bildirilen pert evrak prosüdürleri sigortalımıza iletilmiş, sigortalımızın banka rehin borcu bulunduğundan istemiş olduğumuz pert evraklarını tarafımıza ulaştıramamıştır. Bu işlemler neticesinde sigortalımızı mağdur etmemek için Genel Müdürlüğümüz tarafından sigortalımıza kolaylık sağlamak amacı ile evrak alınmış ve hasar dosyası onaylanmıştır.

İbrahim Bey ile görüşülmüş ve teşekkür dileklerini tarafımıza iletmiştir.

Bilgilerinize
Saygılarımızla