ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Ankara Sigorta

ANKARA SİGORTA Kasko Ödememi Yapmamak İçin Bahane Arıyor! alicioglu  [03 Mayıs 2008, 09:00]
Ankara Sigorta'ya aracımı kasko yaptırdım. Daha sonra 31 Ocak 2008 tarihinde aracımla kaza yaptım. Aynı gün kasko şirketini aradım bir çekici gönderip aracımı aldılar. İşte o günden beri kâbus başladı ve psikolojim bozuldu.

Şirketin eksperi ancak 8 gün sonra 8 Şubat 2008 tarihinde gidip aracıma baktı ve aracımın pert olduğu bilgisini aldım. O günden sonra binlerce kez aramam sonucu 22 Nisan 2008 tarihinde beni arayıp evrak istediler. İstedikleri evrakları 10 Nisan 2008 tarihinde bizzat kendi elimle Adana bölge müdürlüğüne teslim ettim. Bana 10 gün içinde araç bedelim için 14.500 YTL ödeyeceklerini belirttiler.

Üzerinden 15 gün geçmesine rağmen kimse aramayınca ben aradım. Bana bu aracın daha önceki yıl hasar aldığı fakat kendileri poliçe düzenlerken bana % 40 hasarsızlık indirimi yaptıklarını, bunun yanlış olduğunu, bu yüzden bana ödeyecekleri 14.500 YTL'den % 40 keseceklerini söylediler. Ben de onlara bunun benim hatam olmadığını, poliçeyi benim beyanım veya isteklerimle değil onların bilgi ve araştırmalarıyla yaptıklarını, yanlışlık yapılmışsa bunun neden daha önce bildirilmediğini, araç hasar alınca mı akıllarına geldiğini sordum.

Biz sizi arayacağız dediler yine ortadan kayboldular. Her aramamda ayrı bir bahane ayrı bir oyalama taktiğiyle beni bekletiyorlar. Ben 3 aydır arabasız perişan oldum. Eğer bu kadar strese, sıkıntıya gireceksem neden kasko yaptırıp para ödedim? Kendime muhatap bulamıyorum. Herkes topu bir başkasına atıyor, biz memuruz deyip kendilerini sıyırıyorlar.

Merkezlerine mail atıyorum, lütfedip cevap bile vermiyorlar. Paramı ödememek için çeşit çeşit bahane uyduruyorlar. Denetleyen bir kurum yok mu? İnsanları aldatmalarına bu kadar stres ve sıkıntıya sokmalarına neden müsaade ediliyor?

Ben bir an önce araç bedelim olan 14.500 YTL'nin tarafıma ödenmesini istiyorum. Bu kadar oyalama yetti artık. Beni bu kadar strese sokmaya ne hakları var? Onları aramak, bilgi almak için yaptığım telefon masrafı da belli bir külfet oldu benim için. %

Arkadaşına Gönder

Ankara Sigorta
12.05.2008

Sayın Yetkili

Hasarsızlık indirimi için acentemiz ile görüşülmüş olup, acentemiz sigortalının talebi üzerine bu indirimin verildiğini belirtmektedir. Yapılan araştırma üzerine poliçe üzerinde uygulanan % 40 hasarsızlık indirimi tramer kayıtlarına göre haksız verildiğinden yapılan indirim oranı hasardan kesilerek dosya onaylanmıştır.

Sigortalımız dosyası ile ilgili olarak Adana bölge müdürlüğümüz müşterimiz ile irtibat halinde bulunmakta olup anlaşılmayan konular hakkında yüz yüze görüşmek ve sonuçlandırmak amacıyla bölge müdürlüğümüze davet edilerek detaylı bilgi verilmiştir.

Müşterimizin eksperin geç gelmesi ile ilgili şikayeti konusunda da 30 Ocak 2008 tarihinde gerçekleşen hasarını şirketimize 8 şubat 2008 günü ihbar etmiş ve müşterimizin eksperi aynı gün atanarak hasarı tesbit etmesi sağlanmıştır.

Saygılarımızla

ANKARA ANONİM TÜRK SİGORTA ŞİRKETİ