ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Ankara Sigorta

ANKARA SİGORTA Masrafları Rücu Ederek Bizden Talep Etti unforgiwen  [14 Aralık 2007, 09:00]
Ankara Sigorta'dan sigortalattığım aracımla kaza yaptım. Ancak ne bize ne de karşı tarafa zamanında ödeme yapıldı. Uzun bir süre geçtikten sonra ödeme yapıldı. Karşı taraf hakkımızda maddi ve manevi tazminat davası açtı. Ankara Sigorta karşı tarafa hastane masraflarını ödediğini söyleyerek, bu masrafları rücu ederek bizden talep etti.

Polisin tuttuğu trafik kazası tespit tutanağına göre suçumuz tali kusur. Yani kast yok, alkol yok, ehliyetsizlik yok. Yani rücu hakkını doğuracak hiç bir unsur yok. Peki Ankara Sigorta sigorta poliçesinde öderim diyorsun da iş başa düşünce niye yapmıyorsun?^^

Arkadaşına Gönder

06.06.2008 unforgiwen şikayet konum çözüldü teşekkür ederm , saygılarımla

Ankara Sigorta
18.12.2007

Sayın Yetkili

30.10.2006 tarihinde meydana gelen maddi ve yaralanmalı trafik kazasında tutulan kaza tespit tutanağına göre 07 PH 757 plakalı araç sürücüsü Hüseyin TERZİ "araçların hızını, aracın yük ve teknik özellikleriyle, yol, hava ve trafik durumunu gerektirdiği şartalara uydurmamak" kuralına uymadığından tali kusur verilmiştir.

Karşı araç sürücüsüne kusur verilmemiştir. Hasar Tazminat Tutarı 19.01.2007 tarihinde 12.500,00YTL Pınar Akar Terzi'ye ödenmiş, Tedavi Giderleri 25.05.2007 tarihinde ödenmiştir.

İlgili ödemelerin gecikme sebebi hasar evraklarının tarafımıza zamanında ulaştırılmamasıdır.

Şirketimiz tarafından yapılan herhangi bir rücu işlemi yoktur, bahsedilen bu işlemle ilgili olarak elindeki evrakları Antalya bölgemize ibraz edilmesi durumunda kendisine yardımcı olunacaktır.

Saygılarımızla.

ANKARA ANONİM TÜRK SİGORTA ŞİRKETİ.