ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Ankara Sigorta

232074

ANKARA SİGORTA'nın Haber Vermeden İptal Ettiği Kasko! TGKURTARAN  [21 Kasım 2007, 09:00]
15.12.2006 tarihinde Ankara Sigorta'dan yaptırmış olduğum 5059036 numaralı kasko poliçem, 3 kez arabamın kelebek camının kırılması sonucu iptal edilmiştir. İptal edilmesi ile ilgili bilgi taahhütlü mektup ile adresime gönderilmiş fakat tatilde bulunmam sebebi ile tarafıma ulaşmamıştır.

Tarafıma ulaşmadığına dair bilgi kendilerine iletilmiş olmasına ve tüm iletişim (cep ve iş telefonlarım) bilgilerim kendilerinde olmasına rağmen telefon açıp bu kadar önemli bir bilgiyi benimle paylaşmamışlardır. Aylardır kaskom olmadan İstanbul trafiğinde dolaşıyorum ve arabam çalınsa kaskom dahi olmadığını yeni öğreniyorum.

Arabamı 19.11.2007 tarihinde servise götürdüm ve arka çamurluğundaki hasarı kaskodan yaptırmak istediğimi söyledim. Yaklaşık 1 saat sonra servisten gelen telefonla aracımın sigortasının iptal olduğunu öğrendim.

Arabam çalınsa veya başına bir şey gelince öğrenseydim ne olacaktı diye acenteye sorduğumda ise biz üstümüze düşen görevi yaptık kime istiyorsanız şikayet edin gibi bir cevap aldım. %

Arkadaşına Gönder

Ankara Sigorta
22.11.2007

Sayın Yetkili;

Daha önce Görkem Bey ile görüşmemiz üzerine hasar sonrası poliçe iptalinde bölgemiz uygulaması anlatıldı. Poliçe iptallerini Müşteriye iadeli taahhütlü mektup ile 28.08.2007 tarihinde RR00440494131 referans no ile gönderildi ve eş zamanlı acenteye poliçenin iptal edileceği ile ilgili bilgi faks çekildi. Müşteri adresinde bulunamaması nedeni ile mektup tarafımıza iade edildi. Ve acente Av Car sigorta poliçenin iptal edileceği konusunda bilgilendirildi. Acente aynı zamanda ay sonunda mutabakat için tahakkuk ve iptal poliçelerini sistemden çıkartarak ta kontrolünü yapabilmektedir.

Görüşmemiz süresince müşteri önyargılı davranarak Şirketimiz aleyhinde ithamlarda bulunmuştur. Mağduriyeti ile ilgili üzüntülerimiz bildirildi ancak müşteri poliçesinin yeniden yürürlüğe sokulup hasarının ödenmesini ima etmiştir. Ancak böyle bir uygulamanın yapılamayacağı kendisine bildirilmiştir.

Müşteriye haber verilmediği konusunda; bölgemiz üstüne düşen sorumluluğu yerine getirmiş olmakla beraber poliçe iptali ile ilgili prosedürler yasal olarak ta tarafımızca yerine getirilmiştir.

Bilgilerinize arz ederiz.

Saygılarımızla