ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Ankara Sigorta

ANKARA SİGORTA'nın Gebze'de Anlaşmalı Servisi Yok kubili  [09 Mayıs 2008, 09:00]
Arabam en çok tercih edilen otomobil markası ve piyasada kum olan Fiat Doblo, 2005 model Premio. Ankara Sigorta'dan kasko yaptırmayı düşünüyorum. Ancak Türkiye'nin en önemli sanayi merkezi olan ve nüfusu en fazla olan ilçelesi Gebze'de ne özel, ne de yetkili, Ankara Sigorta anlaşmalı servis yok. Ben arabamla bir sorun yaşadığım zaman, ne yapacağım? Bu sorunu Ankara Sigorta'nın Web sitesinden iletmeye çalıştım. Ancak iletişim bölümü, 1 aydır hata veriyor. Umarım Gebze'de anlaşmalı servisi olur. &

Arkadaşına Gönder

Ankara Sigorta
12.05.2008

Sayın Kubilay BALCI,

Şikayetvar.com sitesine ilettiğiniz yazınızı bir öneri olarak değerlendirmiş bulunmaktayız.Şirketimizle Anlaşmalı Tamirhane olarak çalışmak üzere başvuruda bulunan servisler; temsil yeteneği, şirketimize ve müşterilerimize yaklaşımı, teknik donanım yeterliliği gibi yetkinlikler bakımından değerlendirilmektedir.

Gebze ve çevresindeki Anlaşmalı Tamirhane kurma çalışmalarımız yukarıdaki kriterler doğrultusunda sürmektedir.

Ankara Anonim Türk Sigorta Şirketi, hasar dosyasındaki tüm evrakların tamamlanmasını takiben 1 hafta içinde ödeme yapabilmektedir.

Şirketimizden poliçe yaptırdığınız takdirde hasarla ilgili vereceğimiz hizmetlerden memnun kalacağınızdan şüphemiz bulunmamaktadır.

Saygılarımızla

ANKARA ANONİM TÜRK SİGORTA ŞİRKETİ