ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

AVON'un İlgisizliği Çıldırtıyor kaptankaval  [12 Kasım 2008, 09:00]
Eşim üç yıldır Avon takım öncüsü ve150 kişilik bir gurupla çalıştı ne var ki bir ilk okul mezunu bölge sorumlusunu şahsi meselesi için eşimin takım öncülüğüne son vermesiyle son buldu. Ben arabamı verip üye yapsın diye arabasız kaldım Avon'un arabası da eş dostla yemeklerde ve Avon'da zannediyor.

Bölge sorumlusu çalışıyor ben şimdi Avon'a soruyorum; benim eşim defalarca Avon'u arayıp durumu anlatmak istese de asıl yetkiliye ulaşamadı. Ulaştıkları da Avon'daki torpilliler. Hepside bir birini savunuyor. Arkadaşlar Avon'a üye olmadan eşim gibi senelerini verip de ayrılanlara sorup fikir alsınlar. Çıkış verilecek diye iadeleri de geri almıyorlar. Ben diyorum ki Avon bu kadar ilgisiz bir şirket mi acaba? 271 bölge. 150 kişilik üyelerin hepsi de çıkışlarını yaptılar bu olaydan sonra. Bugün sana yarın bana böyle çıkış verirler diye darısı Avon'da kalanların başına.**

Arkadaşına Gönder

13.11.2008

378294 numaralı şikayet hakkında,

Sayın Hayrettin Kaval'ın şikayeti hakkında temsilcimiz olan eşi Bahar Hanım'la 13.11.2008 tarihinde görüşülmüştür.

Bahar Hanım'a Takım Öncülüğü konusundaki kuruluş uygulamalarımız ve mesajının ilgili birimlerimize iletileceği hakkında bilgi verilmiştir.

Bilginize sunar, iyi çalışmalar dileriz.

Saygılarımızla,

Avon Müşteri İletişim Merkezi

12.11.2008

378294 numaralı şikayet hakkında,

Sayın Hayrettin Kaval ile şikayeti hakkında 12.11.2008 tarihinde görüşülmüştür.

Hayrettin Bey'e kuruluşumuz uygulamaları gereği, temsilcilerimize ait bilgilendirmelerin yalnızca temsilcilerimize yapılabildiği bilgisi verilmiş olup eşi Bahar Hanım'a ulaşılabilecek telefon numaraları istenmiştir.

Bahar Hanım cep telefon ve ev telefon numaralarından aranmış olup, telefonlar açılmamıştır.

Bahar Hanım'a kendisine ulaşabileceğimiz varsa farklı telefon bilgilerini kuruluşumuza bildirmesi yönünde e-mail gönderilmiştir.

Bilginize sunar, iyi çalışmalar dileriz.

Saygılarımızla,

Avon Müşteri İletişim Merkezi