ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Avon Kozmetik

362057

AVON'a Yatırılan Eski Borca Rağmen Şok Eden Kötü Sürpriz! s09760  [20 Eylül 2008, 09:00]
Avon üyeliğimi ürün almayarak sona erdirdim. İş Bankası hesabıma gecikmeli olarak otomatik talimat ile son fatura bedelini yatırdım. Buna rağmen telefonuma borcumun olduğu mesajı geldi.

Sizin dünyanıza katıldığım için büyük pişmanlık duyuyorum. Yıllar önce olan üyeliğim yüzünden maddi durumumun en sıkışık zamanında icra takibinin başlatılacağını söylemişsiniz. Haksız kazancınızdan dolayı sizi esefle kınıyorum.

Borcumu ödemekten başka bir çare kalmıyorsa üyelik bilgilerimi bana ulaştırmanızı istiyorum. Ödediğimde de hiçbir borcumun kalmadığını gösteren bir yazıyı firmanızdan talep ediyorum. %

Arkadaşına Gönder

Avon Kozmetik
22.09.2008

362057 numaralı şikayet hakkında,

Sayın Şeyma Kellecioğlu ile mesajı hakkında 22.09.2008 tarihinde görüşülmüştür.

Şeyma Hanım temsilcilerimizden olan annesi Sabahat Kellecioğlu adına mesaj yazdığını ve Sabahat Hanım'ın temsilcilik konularıyla kendisinin ilgilendiğini belirtmiştir.

Şeyma Hanım'a, Sabahat Hanım'ın temsilcimiz olduğu dönemde, ödemelerinde oluşan aksaklık nedeniyle dosyasının avukatimiza gönderilmiş olduğu bilgisi verilmiş ve avukatımızla irtibat kurmaları konusunda bilgi aktarılmıştır.

Bilginize sunar, çalışmalarınızda başarılar dileriz.

Saygılarımızla,

Avon Müşteri İletişim Merkezi