ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Avon Kozmetik

AVON Parfümün Kıyafetlerimde Bıraktığı Lekeler! gofret42  [24 Nisan 2008, 09:00]
Avon'dan almış olduğum For Away isimli parfüm beyaz kıyafetlerim üzerinde sarı lekeler bırakıyordu. Temsilcime ürünün iadesini istediğimde böyle bir şeyin mümkün olmayacağını söyledi. Beyaz kıyafetlerimi ozonla çitileyip defalarca yıkadıktan sonra sarı lekeler çıktı, fakat bu sefer çıkması imkânsız olan yeşil lekelere döndü.

Madem bu tarz bir ürün satıyorsunuz küçücük bir etiket yapıştırıp "lütfen beyaz kıyafetlerin üzerine sıkmayınız" demek bu kadar zor mu? Tonlarca para verip aldığım 15 parça beyaz giysimi çöpe atmak zorunda kaldım.

Avon müşteri memnuniyeti diye bas bas bağırıyor. Kıyafetlerimin ücretini ödesin bakalım. O zaman görelim müşteri memnuniyetini nasıl sağladığını. Kendi web sitelerine şikâyetimi yazdığımda ise o kadar banal bir açıklama yapmışlar ki; pes doğrusu dedim. "Bazı parfümlerde parfüm oranı yüksek olduğu için bu tarz leke bırakması gayet doğal" demişler. Tabii benim 15 parça kıyafetimin bir parfüm için çöpe gitmesi gayet tabii değil mi Avon müşteri hizmetleri?%

Arkadaşına Gönder

Avon Kozmetik
24.04.2008

288773 numarali şikayet hakkında,

Sayın Betül Çatal ile şikayeti hakkında 24.04.2008 tarihinde görüşülerek bilgi alınmıştır.

Betül Hanım ürünlerimizin içeriği hakkında detaylı bilgilendirilmiş ve ürünlerimiz hakkında daha detaylı bilgi alabileceği Ürün Danışma Hattımız'ın direk ulaşılabilen telefon numarası hakkında bilgi aktarılmıştır.

Müşterimize, parfümlerin giyisilerde leke bırakmasının bir çok tanınmış markaların parfümlerinde de yaşanan bir durum olduğu, bunun sebebinin Eau de Parfum tarzındaki bazı ürünlerin içeriğinde yüksek konsantrasyonda parfüm bulunmasından dolayı olduğu ve parfümü direk çıplak ten üzerine kullanarak ıslaklığı gidene kadar beklemek gerektiği hakkında bilgi verilmiştir. İçeriğinde yüksek konsantrasyonda parfüm bulunduran bu gibi ürünlerin kullanıldığı durumlarda, parfümün kuruması beklendiğinde giyisi üzerinde leke bırakmadığı açıklanmıştır.

Betül Hanım'a ürün iadesi ile ilgili kuruluş uygulamalarımız hakkında bilgi verilmiş olup, müşterimizin yaşadığı aksaklığın giderilebilmesi için ürünümüzün satın almış olduğu Satış Temsilcimiz Şehriban Aydın bilgilendirilmiştir.

Müşterimize iade ile ilgili işlemlerinin başlatılması yönünde bilgilendirme yapılmış ve müşteri memnuniyeti sağlanmıştır.

Bilginize sunar, iyi çalışmalar dileriz.

Saygılarımızla,

Avon Müşteri Hizmetleri

24.04.2008 gofret42 Avon müşteri hizmetleri bugün beni aradı. Yaklaşık 20 dk süren görüşme sonucunda ürünün içeriği konusunda detaylı bilgilendirildi.Ürünü alalı yaklaşık 8 ay olmasına rağmen para idadesi yapılacak.Teşekkürler avon, gerçekten müşteri dostu gösterdin :)