ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Avon Kozmetik

AVON'un Büyük Görünen Ürünleri Küçük Çıkıyor ASYACAN  [12 Nisan 2008, 09:00]
9 aydır temsilciyim, uzun zamandır da Avon kullanıcısıyım. Katalog 5 teki eksik ürünüm faturada 4 tane görünüyor ama gelen ürün 2 tane ve çok küçük 6659-9.

Müşterilerimden şikayet aldım. Ürünlerimi kargo getiriyor. Gelen kolilerim patlamış, ürünler açılmış. Çözüm bulunmasını istiyorum.^^

Arkadaşına Gönder

Avon Kozmetik
14.04.2008

283956 numaralı şikayet hakkında,

Sayın Ayşe Dağıstanlı ile 14.04.2008 tarihinde görüşülerek şikayeti hakkında detaylı bilgi alınmıştır.

Ayşe Hanım'a ürünlerimizin gramaj bilgilerinin kataloglarımızda ürün resminin yanında yeraldığı, ürün stoklarımız hakkında bilgi verilmiştir. Temsilcimizin kolisinden çıkmadığını belirttiği 2 adet dudak parlatıcısı için işlem yapılmıştır.

Temsilcimize, hasarlı koli, ürün iadesiyle ilgili prosedürümüz açıklanmıştır. Ayşe Hanım, hasarlı ya da açık kolilerin, teslim alınmaması gerektiği, kargo görevlisinin ilgili tutanağı doldurması konusunda uyarabileceği konusunda ve mağduriyetinin giderilmesi için gerekli işlemlerin başlatılacağı hakkında bilgilendirilmiştir.

Ayşe Hanım'ın sevkiyatlarında gecikme yaşadığı ve aksaklık nedenleri hakkında ilgili kargo şirketinden bilgi istenmiştir. Temsilcimiz konuyla ilgilenilmesi nedeniyle memnuniyetini dile getirmiştir.

Bilginize sunar, iyi çalışmalar dileriz.