ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Avon Kozmetik

AVON'un Yolladığı Yılbaşı Logolu Kremler! srammmm  [08 Mart 2008, 09:00]
Avon temsilcisiyim. Dün kargom geldiğinde el kremi siparişimin ta yılbaşı kampanyasından kalma olan yılbaşı logolu kremlerin geldiğini gördüm. Müşterim katalogda ne gördüyse onu istiyor. Aynı özellikleri içerdiğini söylediğim halde almadı ve elimde kaldı.

Katalogda ne gördüysem onu almak benim hakkım; özellikleri aynı olsa bile. Bunu gel de müşteriye anlat. Arada kalan biz oluyoruz. Geri almıyorlar. Müşteriye satamıyorsun. Kataloga yazılsın madem işte yılbaşından kalma o yüzden indirimli kremler diye. Görerek bilerek alalım.%

Arkadaşına Gönder

Avon Kozmetik
10.03.2008

270519 nolu şikayet hakkında,

Sayın Esra Akdemir ile şikayeti hakkında 10.03.2008 tarihinde görüşülmüştür.

Esra Hanım'ın şikayeti hakkında detaylı bilgi alınmış olup kataloglarımızda bulunan ürünlerimizin stoklarımızda tükenmesi durumunda temsilcilerimizi müşterilerine karşı mağdur etmemek ve alternatif olması için ürünün benzer bir ürün ile ikame edildiğinin bilgisi verilmiştir.

Esra Hanım 'a, gönderilen ürünün kendisinin talep etmiş olduğu ürün ile birebir aynı özeliklerde olup sadece ambalaj farklılığının olduğu ve uygulamanın sadece alternatif yaratmak açısından yapılan bir uygulama olduğunun bilgisi aktarılmıştır.

Temsilcimize ürün iade işlemleri ile ilgili kuruluş uygulamalarımız hakkında bilgi verilerek müşteri memnuniyeti sağlanmıştır.

Bilginize sunar, iyi çalışmalar dileriz

Saygılarımızla,

Avon Müşteri İletişim Merkezi