ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Avon Kozmetik

AVON Yanlış Ve Eksik Sipariş Gönderdi GOKTASI  [26 Şubat 2008, 09:00]
Avon'a vermiş olduğum siparişlerim gecikmeli de olsa elime geçti. Fakat benim 5 adet 5828-9 (Balsam) olarak verdiğim sipariş 5 adet 5829-3 (Extraordinary edp) olarak gönderilmiş. 70 YTL fazla fatura geldi. 4 YTL'lik Balsam'ın yerine 25 YTL'lik parfüm gönderilmiş.

Doğal olarak da beklediğim fatura tutarına göre bu tutar yüksek. Yanlış numara vermediğime eminim. Arada numara benzerliği de yok. Karıştırılmış olması imkansız. Bir de 6379-9 numaralı tarak siparişim gönderilmemiş, bu yanlışlık nasıl düzelecek? *~*

Arkadaşına Gönder

Avon Kozmetik
26.02.2008

266191 nolu şikayet hakkında,

Sayın Ayşegül Göktaş ile şikayeti hakkında 26.02.2008 tarihinde görüşülmüştür.

Ayşegül Hanım'ın şikayeti hakkında detaylı bilgi alınmış olup temsilcimizin siparislerini Takım Öncüsü aracılığı ile verdiği bilgisi alınmıştır.

Temsilcimize, internet sitemizde yapılan inceleme sonucunda 5829-3 kodlu Extraordinary EDP ürününün sipariş edilmiş olduğu ve kuruluşumuzdan kaynaklı bir hatanın bulunmadığı bahsi geçen ürünün sipariş edilerek gönderiminin yapıldığı bilgisi verilmiştir. Ayşegül Hanım'a ürün ile ilgili bir talebinin olmaması durumunda ürün iade işlemlerinde Avon Bölge Satış Sorumluları'nın yetkili olduğu ve talebine istinaden gerekli işlemlerin yapılabilmesi için Bölge Satış Sorumlusu ile irtibata geçebileceği bilgisi aktarılmıştır.

Ayşegül Hanım'a belirtmiş olduğu 6379-9 kodlu ürünümüzün İndirim Broşürü'nde yer alan bir ürün olduğu ve bu broşürde yer alan ürünlerin satışları stoklarla sınırlı fırsat ürünleri olması nedeni ile stoklarının tükenmesi durumunda ürünün gönderilemeyeceği bilgisi aktarılmıştır. Temsilcimizin siparişlerinde yapılan incelemede 6379-9 nolu ürünün sipariş edilmediği tespit edilmiştir.

Temsilcisimize siparişleri ile ilgili bilgi verilerek müşteri memnuniyeti sağlanmıştır.

Bilginize sunar, iyi çalışmalar dileriz.

Saygılarımızla,

Avon Müşteri İletişim Merkezi