ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Avon Kozmetik

AVON KOZMETİK'in Kargo Ücreti Ve Katalog Ücreti elakutahya  [31 Ocak 2008, 10:10]
Bundan 1 ay önce Avon'a sipariş verdim. Fakat Avon'un elinde kalmayan ürünler yüzünden siparişim 70 YTL'nin altına düştü. 7 YTL kargo ücreti ödemek zorunda kaldım. Avon'a satış yapıp para kazandırdığımız halde Avon bizden niye kargo parasını alıyor. Bu gibi durumlarda bir de katalog ücreti var. Tabi hediye alabilmemiz için Avon'un belirlediği satış limitinden sonra 5-10 tane de katalog almamız gerekiyor her defasında.

Diğer firmalarda firma temsilcisine ne katalog ne de kargo parası ödetiyor. Biz niye bu ödemeleri yapıyoruz. Bir de geçen ay borçlarımın kredi kartı hesabıma 4 taksite bölünmesi için başvuru yaptım. Bu başvurumda başvuru tarihinden önceki fatura ödemelerimde bu taksitlendirmeye dahil edilsin diye işaretledim.

Fakat bu ödemelerimde taksitlendirme yapılmamış. Tek seferde 620 YTL ödeme alınmış. Şimdi ben bu 620 YTL'yi bu ay gününde ödeyecek miyim? Bu konuda yardım istiyorum Avon yetkililerinden. *~*

Arkadaşına Gönder

Avon Kozmetik
01.02.2008

255941 numaralı şikayet hakkında,

Ümran Ertük isimli temsilcimizle 01.02.2008 tarihinde görüşülmüş olup şikayetleri hakkında bilgi alınmıştır.

Temsilcimize kuruluş uygulamamız gereği stokta olmayan bir ürün nedeniyle faturaya hizmet bedeli yansıtılmadığı ve internetten verilen sipariş tutarının 70,00 YTL'nin altında olduğu için hizmet bedelinin faturasına eklendiği bilgisi aktarılmıştır. Ümran Hanım'a internetten sipariş verilirken faturaya hizmet bedeli yansımaması için 70,00 YTL altındaki siparişlerde uyarı mesajı çıktığı hakkında bilgi verilmiştir.

Kredi kartına ile yapılan ödemelerde taksit uygulanabilmesi için kart bilgileri güncellendikten sonra düzenlenen 150,00 YTL ve üzerindeki siparişlerde taksit uygulaması yapıldığı, bahsi geçen faturaların kredi kartı bilgileri güncellenmeden önce düzenlendiği bu nedenle de son ödeme tarihinde karttan tek çekim yapıldığı bilgisi verilmiştir. Ümran Hanım'a taksit uygulamasından yararlanalabilmesi için kredi karti bilgileri güncellendikten sonra çıkacak olan 150,00 YTL ve üzeri tutardaki faturalarda taksitli işlem yapılabildiği bilgisi verilmiştir.

Temsilcimize uygulamalarımız hakkında bilgi verilerek müşteri memnuniyeti sağlanmıştır.

Saygilarımızla,

Avon Müşteri İletişim Merkezi