ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Avon Kozmetik

AVON Hediyeden Yararlandırmadı kabul etmiyorum  [29 Ocak 2008, 09:00]
Avon'a bugün yaklaşık 220 YTL'lik sipariş girdim. Daha önceki siparişim de 296 YTL idi. Kampanya şöyle; eğer k1 ve k2 kampanyası boyunca en az 175 YTL sipariş verip de ayrıca 10 katalog eklerseniz, leopar desenli çanta hediye.

Ben k1 kampanyasına 10 katalog eklemiştim. Fakat kodunu yanlış girdiğimden eklememiş ve faturama yansımadı. Müşteri temsilcisini aradım. Sırf k1 de 10 katalog giremediğim için hediye alamayacağım söylendi.

Ben sırf hediyeyi alabilmek için uğraşıp sipariş topladım fakat yararlanamıyormuşum. Bu yüzden ben de siparişimi vermedim, vermiyeceğim de. Madem ben size para kazandırıyorum mükafatını almak benim de hakkım.^^

Arkadaşına Gönder

Avon Kozmetik
31.01.2008

255306 nolu sikayet hakkında,

Sayın Nurşah Karakaş ile şikayeti hakkında 31.01.2008 tarihinde görüşülmüştür.

Temsilcimizin şikayeti hakkında detaylı bilgi alınmış gerekli incelemeler yapılmıştır

Nurşah Hanım'a Temsilci Programı hediye çantanın kazanılabilmesi için kuruluş uygulamalarımız hakkında bilgi verilmiş ve temsilcilerimize gönderilen broşürde de Programın Kuralları hakkında açıklamaların yer aldığı bilgisi iletilmiştir. Nurşah Hanım'a tüm temsilcilerimiz için geçerli olan uygulamada Temsilci Programı koşulları yerine getirilemediği için hediye ürünün kazanılamadığı hakkında bilgilendirme yapılmıştır.

Bliginize sunar, iyi çalışmalar dileriz.

Saygılarımızla,

Avon Müşteri İletişim Merkezi