ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Avon Kozmetik

AVON Ürünlerimi Göndermiyor suri  [24 Ocak 2008, 09:00]
08.01.2008 ve 09.01.2008 tarihlerinde sipariş verdim. Ürünlerim tarafıma ulaşmadı. Takım öncüme durumu ilettiğimde halen durumun muallakta olduğunu, fabrikaya kolilerin geri döndüğünü ve fabrikadan ikinci bir defa çıkamadığını söylüyor.

Sorunumun her gün yarın kesin çözüleceği şeklinde bilgilendiriyor. Kolimin tarafıma ulaşmadan fabrikaya döndüğü söylenmiş. Ama kargo gelmedi ve getirmedi. Sabah 07:00 dan akşam 19:00 a kadar sürekli açık olan bir iş yerime nasıl kargo gelir de ben açık olamam veya paketleri teslim almam?

Kargo şirketi hiçbir bilgi kağıdı da ulaştırmadı. Gerçi gelmedi ki ulaştırsın. 10 gündür takım öncümden ürünlerimi istiyorum. Göndermiyorsunuz. Benim şikayetim ürünlerin fabrikadan çıkarılması ve kargo şirketinin daha duyarlı çalışması için gerekli görüşmelerin tarafınızdan yapılması. ^

Arkadaşına Gönder

Avon Kozmetik
25.01.2008

253089 nolu şikayet hakkında,

Sayın Hacer Büyükkaymakcı ile şikayeti hakkında 25.01.2008 tarihinde görüşülmüştür.

Hacer Hanım şikayeti yazan kişinin torunu olduğunu belirtmiş olup bahsi geçen ürünlerinin tarafına ulaşmadığı konusunda bir bilgisinin olmadığını belirtmiştir.

Temsilcimizin ürünlere ait kolisinin teslimatı hakkında araştırma yapılmaktadır. Araştırma sonucuna göre Hacer Hanım'a bilgi iletilecek olup konu hakkında temsilcimiz bilgilendirilmiştir.

Bilginize sunar, iyi çalışmalar dileriz.

Saygımarımızla,

Avon Müşteri İletişim Merkezi