ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Avon Kozmetik

193676

AVON'dan Promosyon Olarak Gelen Ürünlerin Tarihi Geçmiş! camdan_kalp  [20 Temmuz 2007, 09:00]
25 aydır Avon'da hem takım öncüsü, hem de temsilciyim. Devamlı olarak her ay düzenli sipariş vermekteyim. Fakat 3 aydır ne temsilcilerimin ne de kendi iadem düşülmüyor. Ayrıca kampanya 8'de 110 YTL'lik ürün alana Nurtura yenileyici krem hediye idi. 220 YTL'nin üzerinde sipariş verdiğim için bu kremden tarafıma 2 adet gönderildi.

Gelen Nurtura yenileyici kremlerin üretim tarihi 26.07.2005. Ayrıca ürünün kutusu toz içerisinde. Elimi sürmeye tiksindim. Ayrıca sipariş olarak istediğim gece kreminin kutusu ezilmiş, kesinlikle satamayacağım durumda. Fırsat köşesinden çektiğim birçok ürününün yine kullanma tarihleri maalesef çok uzun zaman önce üretilmiş. Böyle olduğunu bilseydim kesinlikle sipariş vermezdim.%

Arkadaşına Gönder

Avon Kozmetik
23.07.2007

193676 nolu şikayet hakkında,

Sayın Hanife Şahin ile 20.07.2007 tarihinde görüşülmüştür.

Temsilcimize iade sistemimiz ile ilgili kuruluş uygulamalarımız hakkında bilgi verilmistir. Hanife Hanım ürün iade işlemi için gerekli ürün iade formunu kuruluşumuza farklicaktır.

Ayrica Hanife Hanım'a ürünlerimizin 3 yıl boyunca hiç açılmadan saklanabildiği ve ürün açıldıktan sonraki kullanım süresinin ürün üzerinde bulunduğu bilgisi aktarılmıştır.

Bilginize sunar, calışmalarınızda başarılar dileriz.

Saygılarımızla,

Avon Müşteri Hizmetleri