ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Avon Kozmetik

AVON Maximum Body Makeover Hiçbir İşe Yaramadı! dilesem  [14 Haziran 2007, 09:00]
Vücut kremi aldım. Deri görünümü düzeltiyor ve çatlağı yüzde 30'a kadar azaltıyormuş. O kadar da para verdim, heveslendim ama ne deride bir düzelme oldu ne de çatlaklarda hafifleme. İşin maddi boyutu neyse de ürünü her kullandığımda hevesle ayna karşısına geçiyorum ama değişen bir şey yok. O duygusal bunalımı anlatamam. Ürünü katalogda bu kadar övüyorsunuz ama değişen bir şey yok. Ya bu kozmetik mucizesi diye bir şey yok ya da hepsi faso fiso.

Avon'a şikâyet maili de atım ama gelen cevap anlamsızdı. Parası da ağır Avon'un. Daha önce aldığım fondöteni de öyle kötü çıktı ve kendiliğinden dudakları açıp kapayınca parlayan ruju da. Reklâmları biraz fazla mı abartıyorsunuz yoksa bana gelen ve şu an elimde olan ürünlerde mi sorun var anlamadım.%

Arkadaşına Gönder

Avon Kozmetik
14.06.2007

182452 nolu şikayet hakkında

Sayın Gülden Erdem ile şikayeti hakkında 14.06.07 tarihinde görüşülmüştür.

Müşterimizin ürün şikayeti hakkında bilgi alınmış ve ürünün içeriği hakkında detaylı bilgi aktarılmıştır.

Gülden Erdem'e ürün iade prosedürümüz hakkında bilgi verilerek, muşteri memnuniyeti sağlanmıştır.

Bilginize sunar, iyi çalışmalar dileriz.

Saygılarımızla.

Avon Müşteri Hizmetleri