174705 |

| AVON Ürünleri Özellikle Eksik Gönderiyor!
kupscheker
[18 Mayıs 2007, 09:00]
3-4 yıldır Avon temsilcisiyim ancak şimdiye kadar bir kez bile eksiksiz sipariş geldiğini görmedim. Her siparişte mutlaka en az bir ürün eksik oluyor. Neymiş ürünümüz bir diğer siparişimizde gönderilecekmiş. Ben mecbur muyum bir tane ürün için bir daha sipariş vermeye, neden ben mağdur bırakılıyorum da Avon ürün ellerine geçtiğinde zahmet edip bana kargoyla göndermiyor? Bunun sorumlusu benmişim gibi neden ben üstlenmek zorunda bırakılıyorum her türlü zahmeti ya da neden her şey müşteri aleyhine?
Avon'un hesapladığı sineğin yağını ya da böyle küçük hesapları biz yapamıyor muyuz, neden ürünlerin eksik geldiğini anlayamıyor muyuz biz? Avon'un stok bilgisi beni hiç ilgilendirmiyor, özellikle de bu hediye bir ürünse.
Bu nasıl bir politikadır, nasıl bir müşteri memnuniyeti sağlamaktır? Sipariş tutarını geç ödediğimizde her gün hatırlatmakta, sipariş vermemizi engellemekte gecikmiyor ama müşteri lehine olan konularda alabildiğine ağırdan alıyor ve yokuşa sürüyor.
Avon'un stok şartlarıyla vs hiç ilgilenmiyorum. Kimsenin de ilgilendiğini sanmıyorum. Eğer bir şey vaat ediliyorsa zamanında yerine getirilmeli, karşılığında para ödüyoruz bedavadan hizmet istemiyoruz burada. Onlar ürün konusunda borçluysa bana bu sorunu kendileri gidermek zorunda ben aleyhime olan yöntemlerle onlardan kaynaklanan sorunu çözmek zorunda değilim.
Bu şekilde bir yöntem izlenecekse alışveriş yapmam konu kapanır, çok önemli değil kaldı ki benim gibi düşünen onlarca Avon temsilcisi var. Bu yüzden Avon'un bu tür konuları gözden geçirmesi gerektiği kanaatindeyim. Umarım ilgilenirler bununla çünkü sadece telefonla arayıp firma yönetmeliğiyle vs ilgili bilgi verip konuyu kapatmak benim için asla bir çözüm olmayacak.% |