AVON Katalogta Yer Alan Ürünü Satmıyor
cansujan
[07 Mayıs 2007, 09:00]
Kampanya 5 sayısında bulunan 2809-4, 2811-5, 2810-1 ürünleri sipariş veriyorum ve site katalogda yer almamaktadır diye uyarıyor.
Avon'a mail atıyorum, yurtdışında üretimden kalktı cevabı veriliyor. Fakat bir baktım kampanya 6 kataloğunda ürünler hala satılıyor hem de 2 kat ücret farkıyla.
Böyle saçmalık olmaz. Ürünlerin kampanya 5'te satılmayıp ta kampanya 6 da satılmasına nasıl cevap yolllayacaklar merak ediyorum. ^^
Sayın Cansu Sahin ile 07.05.07 tarihinde görüşülmüştür.
Cansu Hanım aynı içerikli olan171620 nolu mesajında sorularının cevaplandırıldığını ayrıca ek olarak sormak istediği bir şeyin olmadığını belirtmiştir.
Bilginize sunar, iyi calışmalar dileriz.
Saygılarımızla,
Avon Musteri Hizmetleri
07.05.2007
cansujan
Sitedeki Avon şikayetlerini okudum. Avon un şikayetlere cevap vermesinden ziyade eksik ürünleri tedarik etmesi daha doğru olur. Katalogdaki yanışlıkları Avon temsilcilerine mal etmemeleri lazım. Kataloga basılıp satışa sunulan her ürün müşteriye gecikmeden sorunsuz bir şekilde ulaşmalıdır diye düşünüyorum. Avon hakkındaki en son şikâyetler katalogda var olup ama Avon da üretilmeyen 4 lü far ve rujdur.
Koskoca bir firma olup yanlışlıkları telafi etmeyi öğrenememişler. Avon un hatasını Avon temsilcileri yani bizler çekiyoruz. Müşterilerime mahcup oluyorum. Avon kataloguna basıldıysa üretimden kalkamaz. Müşterilerin ihtiyaçları giderilir daha sonra kaldırılıyorsa kaldırılır. Ayrıca bu şikayetlerden sonra Avon un bizlere ulaşıp yeterli bir bilgi verdiğine inanmıyorum. Çünkü yeterli bir bilgi yok. Avon satıcısı olarak mağduruz. Ve bu ürünlerin tüm Avon müşterileri için en kısa zamanda üretime geçip müşterilerini memnun etmesini tavsiye ediyorum. Başka bir açıklaması olamaz.%( 171646)
07.05.2007
171620 numaralı şikayet hakkında,
Sayın Cansu Şahin ile 07.05.07 tarihinde görüşülmüştür.
Cansu Hanım'a kataloglarımızın basım işlemlerinin bir kaç ay önce tamamlanması nedeniyle, satıştan kalkan ürünümüzün kataloğumuzda yer aldığı, bu nedenle tüm temsilcilerimize kampanyanın ilk günlerinde, satıştan kalkan ürünlerimiz için bilgilendirme mesajı gönderildiği bilgisi iletilmiştir. Belirtilen ürünlerimiz kampanya 5'te olduğu gibi kampanya 6'da da satışa sunulamayacağı hakkındaki bilgi Cansu Hanım'la paylaşılmıştır.