ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Avonoyun.com Haksızlığa Uğradık Evrem_M  [18 Haziran 2008, 09:00]
02 Mayıs ve 31 Mayıs tarihleri arasında Avonoyun.com adresinde oynanan oyunda ben ve 2 yakınım 37 saniye 14 salise, 37 saniye 10 salise ve 37 saniye 28 salise olmak üzere rekor yaptık.

Buna rağmen ilk 100 içerisine giremediğimiz gibi 45 ve hatta 50 saniye gibi rekor yapan katılımcıları şaşırtıcı ama gerçek ilk 100 içerisine alıp ödüllerini dağıttılar.

Neden böyle bir haksızlığa uğradığımız konusunda bilgilendirilmek istiyorum. Avon markasına yönelik güven zedeleyici bir durum. En kısa zamanda yetkililerden bir açıklama ve bu durumun telafisini bekliyorum.^^

Arkadaşına Gönder

20.06.2008

314229 numaralı şikayet hakkında,

Sayın Merve Çelik ile şikayeti hakkında 20.06.2008 tarihinde görüşülmüştür.

Merve Hanım www.avonoyun.com web sitemizde yer alan oyun ve kuralları hakkında detaylı olarak bilgilendirilmiştir. Kendisine oyunun oynanması durumunda bitirilebilmesi mümkün olabilen minumum bir süresi olduğu bilgisi aktarılmıştır.

Konuyla ilgili olarak, oyunun temin edildiği firma yetkilileri ile gerekli görüşmelerin yapılmakta olduğu ve sonuçların paylşılmasi için kendisiyle irtibata geçeceğini belirtmiştir.

Bilginize sunar, çalışmalarınızda başarılar dileriz.

Saygılarımızla,

Avon Müşteri İletişim Merkezi

18.06.2008

314229 numarali şikayet hakkında,

Sayın Merve Çelik'in mesajında yer alan bildirimiyle ilgili araştırmalar başlatılmıştır. Konuyla ilgili olarak, tarafınıza bildirmiş oldugu telefon numaralarından, 18.06.2008 tarihinde aranmış ancak Merve Hanım ile irtibat kurulamamıştır.

Bilginize sunar, çalışmalarınızda başarılar dileriz.

Saygılarımızla,

Avon Müşteri İletişim Merkezi