ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Avon Kozmetik

AVON'a Yanlış Verilen Siparişleri İade Etmek İstiyorum! e_life  [12 Mart 2008, 09:00]
Avon'a 205158-4 numaralı temsilcisiyim. K-3'te vermiş olduğum 07.03.2007 tarihli siparişimde Anew ürünlerinde müşterinin bana vermiş olduğu yanlış kodlar dolayısıyla yanlış sipariş verilmiştir.

Anew ürünlerinde (anew güneş lekelerine karşı bakım kremi spf15 ve gündüz için yaşlanma karşıtı yoğun bakım kremi spf25), ürünlerini iade etmek istiyorum. İade etmesem bile bu ürünleri satmam mümkün değil. Çevremde bu ürünleri kullanan kimse yok. Bu konuda en kısa sürede bilgilendirmenizi istiyorum.%

Arkadaşına Gönder

Avon Kozmetik
12.03.2008

218008 nolu şikayet hakkında

Sayın Elif Açıkgöz, şikayeti ile ilgili görüşülmek üzere 12.03.2008 tarihinde aranmıştır.

Elif Hanım'ın bildirmiş olduğu irtibat numaralarından annesi Gülser Hanım ile görüşülmüştür.

Gülser Hanım'dan aldığımız bilgiye göre şikayeti yazan kişinin kızı Elif Hanım olduğu fakat şikayetin kendisine ait olup, Güler Hanım'ın temsilcimiz olduğu bilgisi alınmıştır.

Gülser Hanım'dan şikayeti hakkında detaylı bilgi alınmış olup kuruluşumuzun iade prosedürleri gereği iade işlemleri için gerekli incelemenin başlatılabilmesi için Bolge Satış Sorumlusu ile irtibata geçmesi gerektiği konusunda bilgi verilmiştir.

Ayrıca Temsilcimize bağlı bulunduğu Bölge Satış Sorumlusunun irtibat numaraları verilerek müşteri memnuniyeti sağlanmıştır.

Bilginize sunar, iyi çalışmalar dileriz.

Saygılarımızla,

Avon Müşteri İletişim Merkezi