ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Avon Kozmetik

AVON Takı Setim Eksik Geldi drnil  [03 Mart 2008, 09:00]
Bu sene Avon'dan sipariş ettiğim takılarda sürekli sorun yaşıyorum. 'Blue Azure' takı setinin yüzüğü müşterimin parmağına bol geldi. Yüzükte bir sorun olmadığı halde daha küçük boyuttakiyle değiştirme yapmak istedi.

Acaba Avon da müşterilerine bu imkanı sunuyor mu? Başka bir müşterime sattığım 'Felcity' hediye setinin bilekliği resimdeki gibi durmadığı için müşterim iade etmek istedi. Bileklikte bir sorun olabilir, ama emin değilim.

En son aldığım 'Calista' hediye setinin ise küpeleri gelmedi. Faturada da herhangi bir açıklama yoktu ama fiyat tam kesilmiş olmasına rağmen takı setinin küpeleri eksikti. Müşterime çok mahcup oldum. Artık Avon'dan takı almaya korkuyorum. ^^

Arkadaşına Gönder

Avon Kozmetik
03.03.2008

268541 numaralı şikayet hakkında,

Sn. Deniz Uyanık ile 03.03.2008 tarihinde görüşülmüştür.

Temsilcimizin bahsi geçen takı setleri ile ilgili degişim ya da iade işleminin yapılabilmesi için Avon Bölge Satış Sorumlusu'nun bilgileri kendisine iletilerek ürün iadeleri ile ilgili kuruluş uygulamalarımız hakkında bilgi verilmiştir.

Deniz Hanım'ın takı setine ait ürünlerinin iadesi ya da değişimi için yapılabilecek işlemler hakkında bilgi verilerek müşteri memnuniyeti sağlanmıştır.

Bilginize sunar, iyi çalışmalar dileriz.

Saygılarımızla,

Müşteri İletişim Merkezi