ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Avon Kozmetik

AVON'da Ürün Renkleri Katalogdakilerle Uyuºmuyor! fatmaferiha  [20 Şubat 2008, 09:00]
Altı aydır satıº temsilcisiyim. Müºterilerim sipariº ettiği farlar, fondötenler ve rujlar katalogdaki renklerle uyuºmuyor. Müºterilerimden sürekli ºikayet almıyor. Kataloglardaki renklerle ürünler uyuºsun lütfen. Sırf bu yüzden numune çantası almak zorunda kaldım ve gelen çantanın içindeki numunelerin çoğu da eksikti. %

Arkadaşına Gönder

Avon Kozmetik
20.02.2008

264250 nolu şikayet hakkında,

Sayın Fatma Feriha Tok ile şikayeti hakkında 20.02.2008 tarihinde görüşülmüştür.

Fatma Hanım'ın şikayeti hakkında deyatlı bilgi alınmıştır.

Temsilcimize kataloglarımızın basımında ofset baskı sisteminin kullanıldıgı ve ofset baskı aşamasındaki renk kaybından dolayı, ürün renklerinin kataloglarımızda farklı tonlarda görünebilmekte olduğu konusunda bigi verilerek, ürünlerin renkleri ile ilgili daha detaylı bilgi alabilcekerleri Ürün Danışma Hattımızın numarasının bilgisi aktarılmıştır.

Ürün numunelerimizin bulunduğu Dolu Baslangıç Seti'nin stoklarımızda yer alan ürün numunelerinden oluşmakta olduğu ve tüm ürünlerin numunesinin satışta yer almadığından, satışı bulunan ürün numunelerinden stok durumuna göre temin edilerek hazırlanmakta olduğunun bilgisi verilmiştir.

Bilginize sunar, iyi çalışmalar dileriz.

Saygılarımızla,

Avon Müşteri İletişim Merkezi