ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Avon Kozmetik

AVON'un Sattığı Çin Malı Takılar! niven  [08 Şubat 2008, 09:00]
Bundan bir kaç ay önce Avon'dan 16 YTL'ye aldığım ve Çin malı olduğunu sonradan öğrendiğim Allegra marka 3'lü yüzük, birkaç kez taktıktan sonra karardı. Durumu Avon müşteri temsilcisine ilettiğimde iade alamayacaklarını duydum. İade süresini 3 kampanyayla sınırlamışlar.

15 günde bir kampanya değişikliğini düşünecek olursak 1,5 ay sonunda iade hakkınızı elinizden almış bulunuyorlar. Üstelik de bu kadar geçerli bir nedeniniz varken? Avon'dan benimle birlikte o yüzüğü alan hemen herkesten aynı şikayeti duymaktayım. Ve tabii diğer takıları alanlardan da benzer şikayetler geliyor.

Müşterisine böyle davranan ve böylesine uyduruk Çin mallarını pazarlayan Avon, bana göre artık bitmiştir. Ve ben, hakkımı sonuna kadar bu firmadan (tüketici heyeti aracılığı ile) aramaya devam edeceğim. %

Arkadaşına Gönder

Avon Kozmetik
08.02.2008

259573 numaralı şikayet hakkında,

Sayın Nevin Eker ile 08.02.2008 tarihinde görüşülmüştür.

Müşterimize ürün iade sistemimiz ile ilgili kuruluş uygulamalarımız hakkında bilgi verilmiştir. Müşterimizin ürün iadesinde gerekli işlemlerin başlatılabilmesi için, ürünü satın aldığı Satış Temsilcimiz'e iade etmesi yönünde bilgi aktarılmıştır.

Nevin Hanim ile yapılan ikinci görüşmede Satış Temsilcimize ulaştığı ve iade işlemlerinin başlatılacağı yönünde bilgi alınmıştır. İade işlemi için gerekli yönlendirmeler yapılarak müşteri memnuniyeti sağlanmıştır.

Bilgilerinize sunar, iyi çalışmalar dileriz.

Saygılarımızla

Avon Müşteri İletişim Merkezi