ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

AVON'a Borcumu Ödeyemiyorum MAWİ  [21 Eylül 2007, 09:00]
Avon'a borcum var, daha doğrusu sürekli mesaj geliyor, bankaya gidiyorum borcunuz yok diyor. Avon müşteri hizmetlerini aradım, müşteri temsilcinizin başına 0 koyun dedi, evet öyle de yaptım, 0 da koydum ama yok, borcunuz yok diyor. Buna rağmen Avon sürekli mesaj atıyor ve müşteri temsilcisi de borcunuz var diyor. Ama ben bir türlü ödeyemiyorum ve sürekli faize biniyor.^^

Arkadaşına Gönder

01.10.2007

212991 nolu şikayet hakkında,

Sayın Fatma Göksüzoğlu ile 27.09.2007 tarihinde görüşülmüştür.

Fatma Hanım'a yapılması gereken işlemler açıklanmış, ayrıca yaşadığı aksaklık konusunda Bölge Satış Sorumlumuz'a bilgi verilmiştir. Konuyla ilgili olarak Bölge Satış Sorumlumuzun bilgilendirildiği Fatma Göksüzoğlu'na iletilmiştir.

Avon Müşteri Hizmetleri

27.09.2007 MAWİ Avon ısrarla faturasını almıyor. Ben artık bankaya gidip gelmekten yoruldum. Gitmiyorum, ödemiyorum. Avon gelsin alsın borcunu benden. Eğer boş vakti olan varsa Avon a temsilci olsun, uğraşsın.% 215532

26.09.2007

213991 nolu şikayet hakkında

Sayın Fatma Gözsüzoğlu 26.09.2007 tarihinde banka işlemleri hakkında bilgi alınmak üzere kuruluşumuz tarafından aranmıştır.

Fatma Hanım, borcunun gözüktüğünü fakat havale masrafını ödemek istemediğini belirtmiştir. Temsilcimize diğer ödeme yöntemlerimiz hakkında bilgi verilmiş ancak havale işlemlerinde ilgili masrafın banka tarafından alındığı bilgisi aktarılmıştır. Temsilcimiz bankasi ile irtiba geçecektir.

25.09.2007

213991 nolu şikayet hakkında.

Sayın Fatma Göksüzoğlu ile şikayeti hakkında 24.09.2007 tarihinde görüşülmüştür.

Fatma Hanım'a borcunu ödeyebilmesi için banka aracılığı ile yapacağı işlemler hakkında bilgi verilmiştir. Temsilcimiz 25.09.2007 tarihinde banka ile görüştükten sonra kendisi ile irtibat sağlanacağı hakkında bilgilendirilmiştir.

Fatma Göksüzoğlu, işlem sonuçları hakkında bilgi almak için 25.09.2007 tarihinde kuruluşumuz tarafından aranmış olup telefon numaralarından kendisine ulaşılamamıştır.