ŞikayetVar

Sonraki >>

Avon Kozmetik

206737

AVON'un Ürünleri Katalogdakiyle Örtüşmüyor MAWİ  [30 Ağustos 2007, 09:00]
Avon'dan 3 tane koltuk altı stick aldım. Dökülüyor, lavantadan çok kötü bir kokusu var ve iz bırakıyor. Gerçi hemen hemen ürünleri aynı, katalogdaki gibi değil.

Ben temsilcilik aldım, almaz olaydım. Ödüyorum ama bir türlü bitmiyor. Bıktım artık.^^

Arkadaşına Gönder

Avon Kozmetik
03.09.2007

206737 nolu şikayet hakkında

Satın Fatma Gözsüzoğlu ile şikayeti hakkında 03.09.2007 tarihinde görüşülmüştür.

Fatma Hanım'a satın almış olduğu ürünün içeriği ve iade sistemimiz ile ilgili kuruluş uygulamalarımız hakkında bilgi verilmiştir.

Temsilcimizin cari hesabi incelenmiş olup fatura tutarlarını, iade etmiş oluduğu ürün bedelini düşerek havaleyle ödediği görülmekterdir. Fatma Hanim'in son faturasının ödeme günü 24.05.2007 olduğu ve belirtilen faturadan 21.61 YTL borç bakiyesinin bulunduğu tespit edilmiştir. Kuruluş uygulamalarımız gereği geciken borç bakiyelerine günlük faiz uygulamamız olduğu yani geciken gün kadar faiz bedelinin talep edildiği, temsilcimize açıklanmıştır.

Ayrica Fatma Hanım'ın talebi üzerine, temsilcilik iptali hakkındaki işleyişimiz hakkında bilgi verilmiştir.

Bilginize sunar, çalışmalarınızda basarılar dileriz.

Saygılarımızla,

Avon Müşteri Hizmetleri