ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Aygaz

AYGAZ Çalışanı Tarafından Haber Verilmeden Bahşiş Adı Altında Alınan Ücret! senermur  [14 Ocak 2008, 09:00]
Aygaz Göztepe Beyazgül bayisinden 08.01.2008 tarihinde 2 adet tüp aldım. Tüplerden birini de ilk defa aldığım için depozitosunu ödedim ve benden toplam 107 YTL para aldılar. Tüpün fişini istediğim zaman 43 YTL olduğunu gördüm ve depozito ücretini sordum. Servis görevlisi ise bana 20 YTL olduğunu söyledi ve kredi kartından yanlış çektiğini söyleyerek 1 YTL geri iade etti.

Bu olaydan sonra Aygaz bayisini aradığımda depozito parasının 18 YTL olduğunu söyledi ve normalde 104 YTL toplam para alınması gerektiğini bildirdi. İstersem de 2 YTL'nin iade edileceğini bildirdi. Ayrıca tüp için depozito kartı alıp almadığımı sordu ve almadığımı söyleyince onların mağazasına giderek almam gerektiğini, normalde servis görevlisinin vermesi gerektiğini ancak unutmuş olabileceğini söyledi.

Bir Aygaz müşterisi olarak ben sürekli tüpün fiyatını takip etmek ve her ürün aldığımda aldatılıp aldatılmadığımı öğrenmek için araştırma yapmak zorunda değilim. Üstelik bayi bu konu hakkında herhangi bir önlem alacağını belirtmemekte ve adamlarının alınan ücretleri bahşiş olarak kendilerine gösterdiklerini belirtmektedir.

Burada önemli olan benden alınan 2-3 YTL para değildir. Asıl sorun biz müşterilerin göz göre göre kandırılması ve buna da Aygaz bayilerinin göz yumması ve adamlarını haklı çıkarmasıdır. Bu konuda gerekenin yapılmasını istemekteyim. %

Arkadaşına Gönder

14.01.2008 senermur Müşteri hizmetleri tarafından aranılıp alınan fazla para iade edilmiş ve gereken açıklamalar yapılmıştır.

Aygaz
14.01.2008

Sayın Yetkili,

Abonemiz şikayetini Aygaz Hizmet Hattına iletmiş olup gerekli görüşmeler yapılarak 13.01.2008 tarihinde abonemize para iadesi yapılmıştır. Ayrıca bayimize Bölge Müdürlüğü tarafından gerekli uyarı verilmiştir.

Konuyu bilgilerinize sunarız,

Saygılarımızla,