239711 |

| BAŞARANLAR AYGAZ Borcum Olmadığı Halde Demir Çubuk ve Tüple Kovaladı
deliNİĞDELİ
[15 Aralık 2007, 09:00]
19.11.2007, saat 19:00 sularında; "09.10.2007 tarihinden kalma 2 adet tüp borcunuz var, ne zaman ödeyeceksiniz" diye telefon geldi. "Böyle bir şeyin olamayacağını, 2 yıldır nakit aldığımı" söyledim. "Gelin görüşelim" dediler. 21.11.2007 saat 09:30 sularında gittim. Gitmez olaydım.
Bir hata yaptıklarını söyleyip, itiraz edince bayi sahibi demir sopa ve küçük tüple vurmaya kalktı. Çok büyük hakaretlerde bulundu. Şuan mahkemeliğiz. 7 yıllık evliyim ve 7 yıldır da Aygaz kullanıyordum, taa ki 21.11.2007 tarihine kadar. Lojmanlarda oturuyorum. Yakın çevremde de daha önce Aygaz tüp kullanan hiçbir arkadaşım da şuan Aygaz tüp almıyor.
Belki "Aygaz ile ne alakası var" diye düşünebilirsiniz doğal olarak ama hiç hak etmediğim halde Aygaz bayisi tarafından öyle bir saldırıya maruz kaldım ki artık Aygaz'ın ismini bile telaffuz etmek istemiyorum.
Böylesine köklü ve saygın bir kuruluş nasıl olur da böyle insanlara bayilik verir anlayamıyorum. Bu bayii 2 yıl ekmeğimizi yedi ve haklı olduğum bir konuda itiraz edince bana kaba kuvvet uygulamaya kalktı. Lütfen bayilik verdiğiniz insanları birazcık, ufacık, küçücük de olsa araştırın.^^ |