ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Aygaz

AYGAZ Depozito Ücretleri Neden Vermiyor? ARTY69  [01 Nisan 2008, 09:00]
2005'te Ankara'dan İzmir'e taşındım. Dolayısıyla ocağımı doğalgazdan tüpgaza çevirdim. Aygaz tüp aldım. Alırken 10 küsur YTL depozito parası ödedim. 1.5 ay önce Bursa'ya taşınmadan önce tüpü geri verip depozitomu geri almak istedim. Ama bana depozito fişini sordular.

3 sene önce tüpü alırken öyle bir fiş alıp almadığımı bile hatırlamıyorum. Neticede ben Aygaz'ın kendi tüpünü geri verecektim. Evka5'teki Aygaz ne yazık ki tüpü geri alıp, depozitoyu veremeyeceğini söyledi.

Kapıya gelen çocuk da dükkandakinin haberi olmadan depozito için 2 YTL veririm, siz bana verin dükkana götüreyim dedi. Aygaz depozito adı altında para mı kesmeye başladı?

Oh ne ala, 10 küsur para ödeyelim, tüpü geri verirken geri ödenmesin. Evka5'teki Aygaz bayiinden mi kaynaklanıyor, yoksa Aygaz'ın politikası mı?^^

Arkadaşına Gönder

Aygaz
01.04.2008

Sayın yetkili,

Konu ile ilgili Rahşan hanım ile görüşülerek LPG yasası çerçevesinde depozito iadeleri konusunda bilgi verilmiştir.Abonemiz elinde bulunan tüpünü,mevcut koşullar çerçevesinde iade etmekten vazgeçtiğini ifade etmiştir.

Bilgilerinize,

Saygılarımızla,