ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Aidata Bilgisayar Sistemleri

AIDATA Monitörümüzün Kasası Sağlam Gitti, Kırık Geldi cihanbeylimyo  [21 Kasım 2007, 09:00]
Üniversitemize aldığımız, yirmi adet Aidata marka monitörümüzün bir tanesi arızaya gitti. Arızaya giden haa 0507100026 seri no'lu monitör yabancı bir haa 0570100423 seri no'suyla tabanı kırık, ön paneli soluk ve çizik olarak ve sürekli sinyal hatası veren bir durumda geri geldi.

Monitörü, böyle seri no'lu bir bilgisayarımızın demirbaşa kayıtlı olmadığını ve gönderdiğimiz monitörümüzün kırık olmadığı belirterek iade ettik. Servis bu sefer bize, kırık monitörün arkasına bizim demir başımıza kayıtlı haa 0507100026 seri no'sunu yapıştırarak geri gönderdi. Bir yıllık monitörün şuan her tarafı çizik ve kırık durumda. Şu anda da çalışmıyor.

Firma bizim monitörümüzü ya karıştırdı yada bize bu monitörü yutturmaya çalışıyor. İşin ilginç yanı firma bize bu monitörü tekrar gönderirken, demir başımıza kayıtlı seri numarasını nerden buldu da yapıştırarak geri gönderdi anlayamıyorum. Firmanın açıklaması bu monitörün bizim olduğu yönünde.

Bu monitör bizim ise bu monitörü kim bu hale getirdi? Bu monitör bizim ise ve biz kırdıysak neden firma bu monitör kırılmış ve garanti dışı kalmış deme cesaretini gösteremiyor da bu monitörü tamir ettik ve geri gönderiyoruz, monitör size aittir diye yanına rapor ekliyor?

Firmaya o kadar faks çektik ve mail attık ama ilgilenmiyorlar. Bu durumun bir önce düzeltilmesi gerekmektedir. Yoksa firmaya güvenimiz tamamen bitecek. ^^

Arkadaşına Gönder

Aidata Bilgisayar Sistemleri
21.11.2007

Sayın İlgili,

haa0507100026 seri nolu monitörle ilgili teknik servis işlem kaydı müşterimizin bilgisine sunulmuştur.

AİDATA BİLGİSAYAR
Müşteri Hizmetleri