ŞikayetVar

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Aidata Bilgisayar Sistemleri

AIDATA Müşteri Memnuniyeti Kavramından Çok Uzak! hsedef  [17 Eylül 2007, 09:00]
Yaşım 26 ve yıllardır hizmet sektöründeyim. Her zaman müşteri memnuniyet odaklı çalıştım ve çalışmaya devam ediyorum. Çünkü bu sayede kazanıyorum. Alışveriş yaparken de doğal olarak aynı ilgi ve alakayı bekliyorum. Yalnız Aidata bu ilgi alakadan çok uzak, elamanından genel müdürüne kadar.

Vatan Computer'dan aldığım bilgisayar 2 ay sonra arızalandı. Neyse servise verdik, yapıldı. 2 ay sonra tekrar arızalanması beni şüpheye düşürdü, çünkü makine yeniydi. Teknik şeflerini aradım, durumu anlattım, beni dinlemek edasıyla dinliyordu. Makinenim değişmesi gerektiğini, yeni olmasına rağmen sürekli arızalandığını söyledim, ilgileneceğim beyefendi dedi. Arızaya giderip aynı kasayı bana gönderdi.

Sinirlenmiştim çünkü ödediğim bedelin karşılığını hizmet olarak alamıyordum. Genel müdürlerine yardımcılarına mail attım, durumu izah ettim sağ olsunlar yardımcı olmadılar. Teknik şefle tekrar temasa geçtim, beyefendi bilgisayarınızı gönderin değiştirelim dedi. Neyse bilgisayarı gönderdik dalga geçer gibi sadece kasa kapağını değiştirip gönderdi. Yorumu size bırakıyorum.%

Arkadaşına Gönder

Aidata Bilgisayar Sistemleri
17.09.2007

Sayın İlgili,

Müşterimizle irtibat kurulmuş ve bilgileri sistemimizde incelenmiş olup bilgisayar garanti süresinin Kasım 2006 tarihi itibariyle sona erdiği tespit edilmiştir. Bu nedenle herhangi bir işlem yapılamamaktadır.

Bilginize Sunarız.

AIDATA BİLGİSAYAR