ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Asya Telekomünikasyon

ASYA TELEKOM'dan Ulaşılamayan Teknik Servis cyclopsviridis  [02 Mayıs 2008, 09:00]
26 Mart 2008 tarihinde, arızalı olan Sony Ericsson W810i model cep telefonumu Asya Telekom Bayrampaşa şubesine kargo ile gönderdim. Cihaz Kvk çıkışlı olduğu için ve Sony Ericsson bu firma ile servis anlaşmasını feshettiğinden Asya Telekom'u arayıp durum hakkında bilgi aldım.

Hiçbir sorun olmayacağını, servis hizmeti verdiklerini söylediler. Bunun üzerine telefonumu yolladım. 27.03'te ellerine geçmiş.

Yaklaşık 2 hafta sonra servisi aradım. telefonumun halen arızada gözüktüğünü söylediler. Onarımın yapılıp yapılamayacağı ya da garanti kapsamında olup olamayacağı konusunda henüz bilgi veremeyeceklerini ama herhangi bir gelişmede beni arayacaklarını ve son durumu bildireceklerini belirttiler.

Nisan'ın son haftasından beri neredeyse her gün Bayrampaşa şubesine ulaşmaya çalışıyorum. telefon ya açılmıyor ya da meşgul çalıyor. ( şu anda bile meşgul)

Meşgul tonunun da servise ulaşmaya çalışan diğer müşterilerden kaynaklandığını sanıyorum.

telefonun durumu konusunda hiçbir bilgi alamıyorum. Azami tamir süresi 30 işgünü fakat 24 işgünü geçmiş olmasına rağmen hiçbir gelişme olmamasını bir kenara koyun, servise bile ulaşamıyorum!

Sony Ericsson gibi dünya çapında bir firma servis konusunda nasıl böyle yetersiz kalıyor?^^

Arkadaşına Gönder

19.06.2008 cyclopsviridis yaklaşık 2.5 ay sonra telefonum ulaştı bana.. son 1 ay telefonun yurtdışından gelmesi ve telekomünikasyon kurumu tarafından IMEI nosunun onaylanması için bekledim.