250288 |
| ANADOLU ULAŞIM'dan Değişmeyen Bilet
ddangerr
[18 Ocak 2008, 09:00]
25.01.08, cumayı cumartesi bağlayan gece, saat 1:30 arabası için, 04.01.08 günü, saat 20:01:29 da aldığım, Afyon'dan İzmir'e giden otobüsten 3 adet yer aldık. Bazı nedenlerden dolayı uçak biletimi Uşak'tan aldım ve Anadolu Ulaşım'ın bürosuna gittim.
Bana “ara ara uğra, Uşak kontenjan açılırsa ayarlarız” dediler. Bugün tekrar gittim. Aban garajdaki ana acenteye gitmemi, Garajdaki acenteden bunun imkansız olduğunu söylediler. Bende 0800 hatlarını arayarak durumu anlattım.
Oradan verilen cevap; acenteye gidin, size yardımcı olacaklar. Acenteye gittiğimde oradaki elemanların söylediği şu; o araçta Uşak kontenjanı yok, bileti değiştiremeyiz.
Gene 0800 lü hatlarını aradım. Başka seferde de yer olmadığı için bana bilet veremiyorlar, istersem bileti iptal ederlermiş. Benim zaten 3 tane biletim var. O biletin birini Uşak'a çevirecek, Uşak'ı arayıp 1 tane İzmir'e yer boşaldı diyecek zaten. 5 dakikada da birini bulacaklar. 1 ay önceden yerler full idi. Eğer arabaya 1 kişilik bile yer bulamayacaklarsa zaten diyecek bir şey yok.^^ |