ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Anadolu Ulaşım

ANADOLU SEYAHAT Bilet Kestiği Halde Yolcuyu Almadı karakılçık  [27 Haziran 2007, 09:00]
Banaz'dan Kütahya'ya 24.06.2007'de yolcu gönderecektik. Bir gün önceden biletimizi aldık, içimiz rahat, vaktinde yolcumuz gidecek, otobüs firması güvenli.

Ama ne olur olmaz diye 15 dakika önceden acentelerin önüne geldik. Otobüs saati geldi. Acenteler diğer müşterilerle meşgul, o sırada otobüs yaklaştı, şehir içinde acentenin önündeki kamyonu sollama ile
meşgul olduğu için hızını bile kesmedi.

Bizim acente görevlileri bir süre sonra kendi aralarında koşturmaya başladılar. Koşturma dediysem benim abartmam, aslında umursamaz bir havada otobüsün telefonunu aramaya başladılar.

Bir süre sonra otobüsle bağlantı kuruldu, tabi otobüs yaklaşık 20 km yol almıştı. Bize arabanız varsa, sizi bekleyecekler dediler. Tabii ki reddettik. Hatalarını telafi etmek yerine böyle bir öneri getiriyorlar.

Olmadı, taksi çağırdılar, onunla da anlaşamadılar. Bize son önerileri aynen yazıyorum:10: 30'da arabamız var, onunla gidersiniz, başka bir şey yapamayız.

Böyle saygın bir firmayı temsil edenlerin sorumsuzluğu bir özür dahi dilemektense müşteriye şart koşmaları.^^

Arkadaşına Gönder