ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Ayakkabı Dünyası

AYAKKABI DÜNYASI İlk Kullanımda Sorun Yaşadığım Valiz rhcp  [19 Eylül 2008, 09:00]
1 yıl önce tatil için ayakkabı dünyası mağazasından aldığım, mağazanın kendi markası olan City life marka valiz ilk kullanımda beni mağdur duruma düşürdü. İlk olarak sapı elimde parçalanan valiz, tatilim sırasında kilit sisteminin otomatik olarak değişmesi sebebiyle kitli kaldı ve tatil boyunca beni zor duruma düşürdü. Valizimi açamadım.

Daha sonra sorunlarından dolayı valizi iade etmek üzere mağazaya götürdüğümde, müşteri şikayetleri doğrultusunda ürünün yeni modellerinde benimde sorun yaşadığım sap kısmının değiştirildiğini gördüm.

Valizi geri iadesi ya da yeni ürünlerdeki sap modeliyle değiştirilmesi koşuluyla mağazaya teslim ettim. Uzun bir süre zarfından sonra ürünümün sapının değiştirildiğini ve gelip almam haberi verildi. Gittiğimde ürüne aynı eski model sapından takıldığını gördüm. Şikayetimin dikkate alınmadığını mağaza yetkilisine söylememe rağmen, yapabileceğimiz bir şey yok şeklinde bir açıklamayla valiz teslim edildi.

Müşteri memnuniyetinin ve şikayetlerinin dikkate alınmadığı ayakkabı dünyası mağazasından şikayetçiyim. Bir valizin ilk kullanımda bu tip sorunlar yaşanması ve çözüm bulunamaması bence büyük bir ayıp.

Arkadaşına Gönder

04.10.2008 rhcp Bu benim sorunum için geçerli bir çözüm değil. Sizin bir müşteriniz olarak bu durumdan kesinlikle rahatsızım ve rahatsızlığıma da bir çözüm bulunamdığını belirtmek isterim. Kendi markanızın ürünü konusundaki bu duyarsızlığınzdan hoşnutsuzum. Müşterinizin memnuniyetini prosedürlerinizle kendi çapınızda çözdüğünüzü belirtmeklede sadece kendinizi kandırmaktasınız. Şikayet Var sitesine üyelik yapmanızın şikayetleri kendi doğrularınıza bağlamanız açısındanda pek bir amacıda kalmamakta.

Ayakkabı Dünyası
19.09.2008

Sayın "Şikayet Var" Yetkilileri;

''AYAKKABI DÜNYASI İlk Kullanımda Sorun Yaşadığım Valiz'' Başlıklı şikayete ilişkin olarak,tüketicimizin tamir edilen ürününe orjinal kulp dışında herhangi başka bir kulp takılamamaktadır.İlginiz için teşekkür ederiz.

Saygılarımla

Evren KARTAL