359514 |

| AYAKKABI DÜNYASI Evde Giyineceğimi Bilmiyordum Kusura Bakma
kingnothing82
[16 Eylül 2008, 09:00]
Ayakkabı Dünyası'nın Ankara Etlik'te ki mağazasından geçen hafta Nike marka bir ayakkabı aldım. 41.5 numara ayakkabı giyiyorum. Fakat aldığım ürünün 41.5 numarası olmadığı için 41 numarasını aldım.
Ayakkabıyı denediğimde ayağımda az da olsa sıkma hissettim fakat satıcı tarafından ayakkabının esneme yapıp belli bir süre sonra ayağın şeklini alacağı söylendiği için ürünü aldım.
Fakat geçen bu süre zarfı içerisinde küçük parmaklarımda acı hissetmeye başladım ve sol ayağımın arka kısmına ayakkabının vurduğunu hissettim. (ürünü 3 gün falan kullandım 1 haftalık süre içerisinde)
Doğal olarak ürünü değiştirmek istedim ve Ayakkabı Dünyası'na gittim. Girişte güler yüzlü bir bayana ürünü değiştirmek istediğimi söyledim. Ürünü dışarıda kullanıp kullanmadığım soruldu. Kullandığım için evet dedim. Dışarıda kullandığınız için değişim yapamayacağım (bu esnada ayakkabıyı nerede kullanacağımı düşündüm) evde deneme yapsaydınız keşke dedi güler yüzlü bayan (burada da ayakkabıyı nerede kullanacağımı anladım).
Fakat isterseniz fabrikaya gönderip inceletebiliriz dedi. Üründe herhangi bir hata olmadığını bildiğim için göndermenize gerek yok dedim.
Neyse daha sonra aldığım ayakkabı deri olduğu için kalıba koyulabileceği söylendi. Haftaya cuma günü almak üzere ürünü teslim ettim, kalıpta bu kadar beklemesinin sebebi de sıra da çok ayakkabı olmasıymış, yani normalde bir ürün bu kadar kalıpta beklemezmiş. (buradan da ayakkabı dünyasında benim yaşadığımı yaşayan bayağı bir insan olduğunu düşündüm)
Uzun lafın kısası Ayakkabı Dünya'sından bir ricam var, girişe kocaman bir yazı yazarlarsa sevinirim. "dışarıda denediğiniz ürünler değişmemektedir" diye. Ayrıca satış yapan kişiler de bu konuda insanları bilgilendirirse sevinirim.
Davranış olarak samimi davrandıkları için Etlik Ayakkabı Dünyası çalışanlarına da teşekkür ediyorum.
Ayakkabılar kalıpta beklemesin. |