354186 |

| AYAKKABI DÜNYASI Müşteriyi Bezdiriyor!
reloadpls
[05 Eylül 2008, 09:00]
16. 08.2008 tarihinde, Ankara Optimum Ayakkabı Dünyası'ndan Adidas marka bir halı saha ayakkabısı aldım. Ayakkabıyı 15 gün içinde sadece 2 kez giymiş olmama rağmen önü açıldı. 31. 08.2008 tarihinde mağazaya gittim, durumu anlattım ve ayakkabıyı değiştirmelerini istedim.
Fakat işlerin bu şekilde yürümediğini, 1 ay civarında (en az 4 yeri aradım hepsi farklı süre verdi) beklemem gerektiğini söylediler.
Ayakkabıyı teslim ettim. Mağazanın yöneticisi bir takip fişi doldurdu ama ne malın teslim alındığına dair imza var üzerinde nede bir tarih.
Mağaza yöneticisi Pazartesi bana haber vereceklerini söyledi. Pazartesi ben aradım, meğer müdür o gün izinliymiş. Laf olsun torba dolsun, hiç bir şey yapmayıp sadece konuşuyorlar.
Ayakkabı Dünyası şikayet hattını aradım. Adidas şikayet hattını aradım fakat söyledikleri şeyler incir çekirdeğini doldurmayacak cinsten. Yaptıkları şey müşterinin sorununu çözmektense müşteriyi yatıştırıp postalamak oluyor.
Çok merak ediyorum, 5 dakika içerisinde beğenip parasını verdiğiniz bir malı ayıplı diye neden 1 ay bekleyesiniz? İnternetten okuduğum kadarıyla malların çoğunu zaten kullanıcı hatası olarak geri gönderiyorlarmış. ^^ |