ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Ayakkabı Dünyası

AYAKKABI DÜNYASI'ndan Sıcak Havaya Alerjisi Olan Ayakkabı 06sado  [02 Haziran 2008, 09:00]
Ankara / Etlik Ayakkabı Dünyası'ndan, 21.04.2007 tarihinde, aldığım 152 YTL değerindeki yazlık ayakkabının 3-4 ay giyilmesinden sonra şikayetlerim oluştu. Satıcı firmaya başvurmam üzerine imalatçı firmaya gönderilmesi gerektiği iletildi.

23.11.2007 tarihinde, -1850- kayıt numaralı olarak imalatçı firmaya giriş yaptı. Sonuç olarak da imalattan kaynaklanan hata yoktur şeklinde açıklama geldi. Buraya kadar her şey normal.
Peki bu ayakkabının garantisi ne kadar? 1 yıl. Ben ayakkabıyı bir müşteri olarak şikayetimin üzerine garanti kapsamında firmaya teslim ediyorum. Ayakkabının şikayetçi olduğum kısmına, bağcıklar sökülmeden bakılamazken nasıl bir teknolojiye sahiplerse bağcıkları sökmeden teşhisi hemen konduruvermişler.

Bu şekilde müşteriyi hiçe sayarak, yanıltırcasına sonuç vermelerinden dolayı imalatçı firmayı kınıyorum.

Not: Bu zamana kadar giydiğim hiçbir ayakkabıda buna benzer bir şikayetle karşılaşmadım.
Ayakkabıdaki şikayetime gelince; sol ve sağ iki ayakkabının sağ tarafında ne kadar giyersem giyeyim, havalar ne kadar sıcak olursa olsun problem yokken, sol ayakkabıyı 2. Veya 3. Gün giymemde ayağımın taban kıvrım yerinde ayakkabı ayağımdayken baskılar ve sonrasında ayakkabıyı çıkardığımda ağrılar oluşmaktadır.
Yazlık ayakkabıyı 11. Ayda giyemeyeceğimden bu yaza kadar beklemek zorunda kaldım. Şimdi yeniden giydim. 1. Gün giymemde sorun yokken 2. Gün aynı şikayet tekrar başladı. bu da sıcakların bu ayakkabıya (sol ayakkabıya) iyi gelmediği sonucunu doğuruyor.

İmalatçı firmadan bu şikayetime bir çare bulmasını istiyorum.^^

Arkadaşına Gönder

23.06.2008

Sayın "Şikayet Var" Yetkilileri;

"AYAKKABI DÜNYASI'ndan Sıcak Havaya Alerjisi Olan Ayakkabı" Başlıklı şikayete ilişkin olarak, üründe oluşan sorunun giderildiğini bilgilerinize arz ederiz. İlginiz için teşekkür ederiz.

Saygılarımla
F: 0312 278 51 28
kezban@ayakkabidunyasi.com.tr

03.06.2008

Sayın "Şikayet Var" Yetkilileri;

"AYAKKABI DÜNYASI'ndan Sıcak Havaya Alerjisi Olan Ayakkabı " Başlıklı şikayete ilişkin olarak, tüketicimiz ile yapmış olduğumuz görüşme sonrasında, şikayete konu olan ürünün Camel marka olduğunu ve daha önce firması tarafından incelendiğini öğrenmiş bulunmaktayız. Ürün incelenmesi için tekrar Camel Firmasına gönderilmiştir. Bilgilerinize arz eder, ilginiz için teşekkür ederiz.

Saygılarımla
Kezban Aksancak