ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Ayakkabı Dünyası

AYAKKABI DÜNYASI 8 Günde Açılan Ayakkabıyla İlgilenmedi! nihaltunçel  [25 Eylül 2007, 09:00]
Okul için yedi yaşındaki oğluma Bakırköy Ayakkabı Dünyası'ndan okul ayakkabısı aldım(11.09.2007). Ayakkabılar yaklaşık 8 günlük kullanımda önleri komple açıldı. Ayakkabıyı alarak Ayakkabı Dünyası'na götürdük. Hatayı biz de buldular ve sadece ayakkabıyı yapıştırabileceklerini söylediler.

Bu ayakkabıya 70 YTL ödendi ve 8 günde komple açıldı. Bu nasıl bir ticaret anlayışıdır nasıl esnaflıktır? Sattıkları ürünün arkasında durmayan bir mağaza. Bu kadar para verilen bir ayakkabıyı yapıştırmak ne demek? Çok lakayt bir cevapla ayakkabıyı vermeden mağazan ayrıldık. Şimdi bu işin peşini bırakmayacağım belki ayakkabıya ödediğimden daha fazla para harcayacağım ama yine de bu konuyu bu şekilde kapatmayacağım.

Müşteriye önce saygı gösterilmeli. Bakırköy'de 25 YTL'ye ayakkabı satan mağazalar bile ürünlerinin arkasında müşteriye saygılı bir şekilde yardımcı oluyor. O ayakkabıyı evde ben de yapıştırırdım. Siz de bulunan akıl bende de var. Bu bana ders oldu. Demek ki tabela ve marka değil önce müşteri memnuniyetiymiş. %

Arkadaşına Gönder

Ayakkabı Dünyası
16.10.2007

Sayın "Şikayet Var" Yetkilileri;

"AYAKKABI DÜNYASI 8 Günde Açılan Ayakkabıyla İlgilenmedi! "Başlıklı şikayete ilişkin olarak, tüketicimiz ürününde oluşan sıkıntıyı mağazamıza bildirerek bu konuda gerekenin yapılmasını istemiştir. Mağaza yöneticilerimiz konu ile ilgilenerek tüketcimize, ürününün öncelikle ürün inceleme birimimiz tarafından incelenmesi gerektiğini belirtmiştir. Fakat tüketicimiz bunu kabul etmeyerek hemen işlem yapılmasını istemiştir. Bu doğrultuda da tüketicimize yardımcı olmak adına ürüne tadilat yapılabileceği bildirilmiştir. Bu şeçeneklerden herhangi biri tüketicimiz tarafından kabul edilmediği için konu ile ilgili işlem yapılamamıştır. İlginiz için teşekkür ederiz.

Saygılarımla
Kezban Aksancak
Ayakkabı Dünyası Mağazaları
Müşteri İlişkileri Uzmanı
T: 0312 278 51 20 (7 hat)
F: 0312 278 51 28
kezban@ayakkabidunyasi.com.tr