ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Ayakkabı Dünyası

AYAKKABI DÜNYASI Üç Ayda Açılan Converse İçin Beni Suçladı ates77  [21 Eylül 2007, 09:00]
Ayakkabı Dünyası'ndan Convers All Star markalı ayakkabı almıştım, açılma yaptı. 3 ay falan olmuştu, sonra ayakkabıyı götürdüm, değiştirmek için aldılar. 26.08.07 tarihinde verdim.

Biz size 15 gün içinde haber vereceğiz dediler, 24 gün sonra aradılar, ayakkabınız değiştirilmeye uygun görülmedi, sorun sizin kullanımınızda dediler ama ben sürekli alış verişimi oradan yapıyorum ve başıma ilk defe böyle bir olay geldi. Ne yapabilirim?^^

Arkadaşına Gönder

16.10.2007

Sayın "Şikayet Var" Yetkilileri;

"AYAKKABI DÜNYASI Üç Ayda Açılan Converse İçin Beni Suçladı" Başlıklı şikayete ilişkin olarak, Converse markalı ürünlerde yaşanılan sıkıntılar doğrultusunda ürünler, tarafımızdan incelenmek üzere Convese firmasına gönderilmektedir. Converse ürün inceleme birimi yetkililerinin tarafımıza bildirmiş olduğu sonuç doğrultusunda da mağazalarımızdan işlem yapılmaktadır. Converse firması tarafından üründe kullanıcı hatası olduğu tespit edilmiştir. Bu doğrultuda iade işlemi yapamayacağımızı üzülerek belirtir, İlginiz için teşekkür ederiz.

Saygılarımla
Kezban Aksancak
Ayakkabı Dünyası Mağazaları
Müşteri İlişkileri Uzmanı
T: 0312 278 51 20 (7 hat)
F: 0312 278 51 28
kezban@ayakkabidunyasi.com.tr

28.09.2007

Sayın "Şikayet Var" Yetkilileri;
"AYAKKABI DÜNYASI Üç Ayda Açılan Converse İçin Beni Suçladı" Başlıklı şikayete ilişkin olarak, Converse markalı ürünlerde yaşanılan sıkıntılar doğrultusunda ürünler, tarafımızdan incelenmek üzere Convese firmasına gönderilmektedir. Converse ürün inceleme birimi yetkililerinin tarafımıza bildirmiş olduğu sonuç doğrultusunda da mağazalarımızdan işlem yapılmaktadır. İlginiz için teşekkür ederiz.

Saygılarımla
Kezban Aksancak
Ayakkabı Dünyası Mağazaları
Müşteri İlişkileri Uzmanı
T: 0312 278 51 20 (7 hat)
F: 0312 278 51 28
kezban@ayakkabidunyasi.com.tr