208037 |

| AYAKKABI DÜNYASI'ndan Sorunsuz Bir Ayakkabı Almak Mümkün Olmuyor mu?
Rgpilhan
[03 Eylül 2007, 09:00]
Ben Kayseri'deki Ayakkabı Dünyası'ndan 2006'nın Mart ayında Richard Smith marka, Dexter modeli bir ayakkabı aldım. Alırken herhangi bir sorun yaşarsanız 2 yıl içinde geri getirebilirsiniz gereği yapılır denildi.
Yaz sonuna kadar ben bu ayakkabıyı giymedim giydikten 3 ay sonra(ayakkabıyı çok dikkatli giymeme rağmen)püsküllerinin değdiği yerlerin rengi püsküllerin şeklinde açılmaya başladı. Önce pek umursamadım daha sonra açılmaya devam etti ve ben ayakkabıyı Ayakkabı Dünyası'na kutusuyla birlikte gönderdiğimde kullanıcı hatası cevabını aldım.
Defalarca aradığım halde hiçbir sonuca ulaşmadı. Ayakkabının başka bir yerinde herhangi bir deformasyon olsa anlayacağım ama hiçbir yerinde bir problem yok bunun üretim hatası olduğu açık ama nedense bunu kabul etmek istemiyorlar. Numarası Kayseri'de olmadığı için İstanbul'dan getirttik.
Bu durumdan her kim sorumluysa gereğinin yapılmasını istiyorum. Daha önce de birkaç kez böyle bir durumla karşılaştık. Madem bütün sorunlar kullanıcılardan kaynaklanıyor, gönderildiğinde kullanıcı hatası deniliyor o zaman ya ayakkabılar çok kalitesiz ya da müşteriler çocuk yerine konuluyor. Bu kadar çok hata çıkıyorsa kendilerine dönüp bakmaları gerekiyor. Bizi mağdur etmeye hakları yok. Bundan sonra asla Ayakkabı Dünyası'ndan bir şey almayacağım ve çevremdekileri de bu konuda uyaracağım. Umarım gereği yapılır.% |