ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

195311

AYAKKABI DÜNYASI'ndan Aldığım 3 Terlik Deforme Oldu ebuska  [25 Temmuz 2007, 09:00]
Ayakkabı Dünyası'ndan 5 tane terlik aldım. Bu terliklerden 3'ü kullanılmaz duruma geldi. Terliği giydiğim ilk gün yana kaymaya başladı ve bu sorun 3 terlikte de aynı şekilde yaşandı.

Yan bastığı içinde sürekli ayaktan çıkıyor ya da ayak burkuluyor ve birde pamukçuk oldu. Konu ile ilgili yardımcı olunmasını rica ediyorum. Zira altığım terliklerin hepsini atmak ve bir daha Ayakkabı Dünyası'ndan alışveriş yapamayacağımı belirtmek isterim. ^^

Arkadaşına Gönder

15.08.2007 ebuska Sayın Yetkili,

Ürün Kasım 2006 tarihinde nakit olarak alınmış.Alınan diğer ürünlerin ne olduğuda belli sistemden çıkarabilirler mi?Kendi muhasebecimle görüştüm ancak geçen yılki kayıtlara ulaşamayacak kadar yoğun olduğunu söyledi. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

27.07.2007

Sayın "Şikayet Var" Yetkilileri;

"AYAKKABI DÜNYASI'ndan Aldığım 3 Terlik Deforme Oldu" Başlıklı şikayete ilişkin olarak, 27.07.2007 tarihinde tüketicimizle yaptığımız telefon görüşmesi esnasında tarafımızdan tüketicimize gerekli bilgiler aktarılmıştır. İlginiz için teşekkür ederiz.

Saygılarımla
Kezban Aksancak
Ayakkabı Dünyası Mağazaları
Müşteri İlişkileri Uzmanı
T: 0312 278 51 20 ( 7 hat)
F: 0312 278 51 28
kezban@ayakkabidunyasi.com.tr

26.07.2007 ebuska Sayın Yetkili,

Firmanızdan almış olduğum terlik Araık 2006 tarihine ait, dolayısıyla fiş vergi iadesinde kullanıldığından elimde yok. Kredi kartı ile alınan bir ürün sisteminizden sanıyorum çıkması lazım. Bilgilerinize...

25.07.2007

Ebru Hanım merhaba,

Öncelikle ilginiz için teşekkür ederiz. Mağazamızdan satın almış olduğunuz terliklerinizi fişiniz ile birlikte size en yakın Ayakkabı Dünyası mağazasına bırakabilirseniz şayet ürünleriniz, ürün inceleme birimimiz tarafından incelenerek sonuca ilişkin bilgiler mağaza yetkililerimizin aracılığla size iletilecektir.

Saygılarımla
Kezban Aksancak
Ayakkabı Dünyası Mağazaları
Müşteri İlişkileri Uzmanı
T: 0312 278 51 20 (7 hat)
F: 0312 278 51 28
kezban@ayakkabidunyasi.com.tr