ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Ayakkabı Dünyası

AYAKKABI DÜNYASI'ndan Aldığım 3 Günde Dikişleri Uçan Ayakkabı! süreç  [17 Haziran 2008, 09:00]
Vasat mağazaların 3 katını vererek aldığım ayakkabının dikişleri el değmesiyle döküldü. Mağazaya gittiğimde gözleriyle gördükleri halde gönderelim de firmaya cevaba göre bakarız, bize telefon açarsınız durumu öğrenirsiniz seviyesinde müşteri memnuniyetini önemsemeyen bir tavır ile karşılaştım.

Yetkili firma marka imajı ve hizmet böyle sunulmaz. Yapmış olduğunuz ayakkabının problemini ben değil sizin takip etmeniz, anında çözüm üretip müşteriyi memnun etmeniz gerektiği düşüncesindeyim. %

Arkadaşına Gönder

23.06.2008

Sayın "Şikayet Var" Yetkilileri;

AYAKKABI DÜNYASI'ndan Aldığım 3 Günde Dikişleri Uçan Ayakkabı! Başlıklı şikayete ilişkin olarak, tüketicimizin ürünü Ankara Merkez Ofis ürün inceleme birimi yetkilileri tarafından incelenmiş olup, ürünün değişimi tarafımızdan gerçekleşecektir.İlginiz için teşekkür ederiz.

Saygılarımla

F:0 312 278 51 28
Mail:evren@ayakkabidunyasi.com.tr

17.06.2008

Sayın "Şikayet Var" Yetkilileri;

AYAKKABI DÜNYASI'ndan Aldığım 3 Günde Dikişleri Uçan Ayakkabı! Başlıklı şikayete ilişkin olarak, tüketicimizin ürünü ile ilgili yaşamış olduğu sıkıntı doğrultusunda ,ürünün Ankara Merkez Ofis ürün inceleme birimi yetkilileri tarafından incelemesi gerektiği konusunda tarafına bilgisini vermiş bulunmaktayız.İlginiz için teşekkür ederiz.

Saygılarımla

Evren KARTAL