ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Ayakkabı Dünyası

AYAKKABI DÜNYASI Deforme Olan Ayakkabıyı Değiştirmiyor! abaser  [09 Haziran 2008, 09:00]
Yaklaşık 3 ay önce, Mersin Forum Ayakkabı Dünyası'ndan almış olduğum Converse marka ayakkabı, nedenini bilemediğim sebeplerden dolayı, deforme oldu. Bunun sonucunda, Ayakkabı Dünyası'yla irtibata geçtim ve onlar da ürünü Converse'in merkezine gönderdiler.15 gün içerisinde gelen cevap, kullanıcı hatasıdır, hor kullanılmıştır oldu.

İtiraz edince, tüketici haklarına şikayet edin dediler. Bu sırada ayakkabı dünyası çalışanlarının itirafına tanık oldum. Bu itiraf ise, Converse'in bunu hep yaptığını ve sonucun değişmeyeceğini söylemeleriydi. Diğer ürünlerden fazla ücret ödeyerek almış olduğum ürünü, bilerek ve isteyerek hasar verdiğim imajını yaratan Ayakkabı Dünyası ve Converse'ten şikayetçiyim.

Ayrıca sitede Converse ve Ayakkabı Dünyası'ndan benim gibi çok şikayet olduğunu görüyorum. Converse alanları uyarıyorum. Bırakın bu marka merakını kalite sıfır. Çin ayakkabıları bile daha kaliteli. %

Arkadaşına Gönder

Ayakkabı Dünyası
10.06.2008

Sayın "Şikayet Var" Yetkilileri;

"AYAKKABI DÜNYASI Deforme Olan Ayakkabıyı Değiştirmiyor!" Başlıklı şikayete ilişkin olarak, Ürün Converse Firması, ürün inceleme birimi yetkilileri tarafından incelenmiş olup, üründe üretimden kaynaklanan bir hata olmadığı tarafımıza bildirlmiştir. Bu doğrultuda ürün hakkında iade ya da değişim işlemi yapamayacağımızı üzülerek belirtmek isteriz. İlginiz için teşekkür ederiz.

Saygılarımla
Kezban Aksancak