ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

AYAKKABI DÜNYASI'ndan Su Geçiren Goretex Bot 10line  [24 Ocak 2008, 09:00]
Çalıştığım iş nedeniyle sürekli arazide olduğum için Ayakkabı Dünyası'ndan 09.01.2008 tarihinde Goretex Camel Active bot aldım. Aradan 10 gün geçti ve botun su geçirdiğinden emin olup Ayakkabı Dünyası'na gittim. Bana hiç bir şey yapamayacaklarını, sadece Camel'a botu yollayabileceklerini söylediler ve gelmesi yaklaşık 21gün sürer dediler.

Ben de botu çok ihtiyacım olduğu için aldığımı, bu süre zarfında ne yapacağımı sordum. “Bilmiyoruz, elimizden bir şey gelmez” yanıtını aldım. Ayakkabı Dünyası Ankara merkezlerinden bir yetkili ile konuşmam gerektiğini ifade ettiler. Yetkiliyi aradım.

Yetkilide aynı şekilde beni Camel'a yönlendirdi. Ben Ayakkabı Dünyası'ndan aldığımı, muhatabımın kendileri olduğunu ifade ettim. Eğer çözüm bulmazlarsa şikayette bulunacağımı ifade ettim. Yanıt; “şikayet edebilirsiniz, sorun değil, zaten onu da ben yanıtlıyorum” şeklinde laubali bir yanıttı. ^^

Arkadaşına Gönder

11.02.2008 10line Bugün Ayakkabı dünyasına gittim ve ayakkabıyı değiştirdim. İlginize teşekkürler.

01.02.2008

Sayın "Şikayet Var" Yetkilileri;

"AYAKKABI DÜNYASI'ndan Su Geçiren Goretex Bot" Başlıklı şikayete ilişkin olarak, takdir edersiniz ki tüketici kanununa göre de ürünlerde yaşanılan sıkıntıları giderebilmek adına ürünlerin firmaları tarafından incelenmesi gerekmektedir. Bu süre yasal olarak 30 iş günü ile sınırlandırılmıştır. Fakat tüketicimizin, ürünü incelenmesi için bırakamaması ve mağdur olması nedeniyle Camel firma yetklilisi ile yapmış olduğumuz görüşme sonunda, bu mağduriyetin giderilmesini sağlamış bulunmaktayız. Tüketicimiz faturası ile mağazamızı ziyaret ettiği takdirde ürünü hakkında değişim işlemi gerçekleşecektir. Bilgilerinize arz eder, ilginiz için teşekkür ederiz.

Saygılarımla
F: 0312 278 51 28
kezban@ayakkabidunyasi.com.tr

25.01.2008

Sayın "Şikayet Var" Yetkilileri;

"AYAKKABI DÜNYASI’ndan Su Geçiren Goretex Bot" Başlıklı Şikayet ilişkin olarak, ürün hakkında işlem yapabilmemiz için, ürünün öncelikle Camel firması tarafından incelenmesi gerektiğini bilgilerinize arz ederiz. İlginiz için teşekkür ederiz.

Saygılarımla
Kezban Aksancak