ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Ayakkabı Dünyası

AYAKKABI DÜNYASI Ayıplı Ayakkabı İçin Hiçbir Şey Yapmadı! dennissss  [17 Ocak 2008, 09:00]
Yaklaşık bir ay önce Ayakkabı Dünyası'ndan (İstanbul Caddesi) Adidas marka ayakkabı aldım. Fakat ayakkabıyı iyice incelemeden aldığımı eve gelip ayakkabımın yanlarının çatlamış olduğunu görünce fark ettim. Mağazayı arayıp ayakkabının durumunu söylediğimde bize getirin Adidas'ın fabrikasına gönderelim, 2 hafta sonra gelin alın dediler. Ben de aynen söyleneni yaptım.

Bugün aradılar ve dediler ki ayakkabınızı fabrika yapmıyor, gelin alın. Mağaza sorumlusuna ayakkabının değiştirilmesini veya para iadesi yapılmasını istedim fakat umursamaz bir şekilde bunun mümkün olamayacağını söyledi. İnşallah en yakın zamanda bu sorunu çözerler. Hatalarını düzeltsinler. %

Arkadaşına Gönder

Ayakkabı Dünyası
21.01.2008

Sayın "Şikayet Var"yetkilileri;

"AYAKKABI DÜNYASI Ayıplı Ayakkabı İçin Hiçbir Şey Yapmadı!" Başlıklı şikayete ilişkin olarak, ürün tarafımızdan incelenmek üzere Adidas Türkiye'ye gönderilmiştir. Adidas ürün inceleme biriminin tarafımza verdiği sonuç doğrultusunda, üründe üretim hatası olmadığı tespit edilmiştir. Ürün hakkında iade işlemi yapamayacağımızı üzülerek belirtir, ilginiz için teşekkür ederiz.

Saygılarımla
Kezban Aksancak