ŞikayetVar

Üye Ol   Şifremi unuttum

ŞikayetVar
 Sonraki >>

Ayakkabı Dünyası

AYAKKABI DÜNYASI'nda Karşılaştığımız Hoş Olmayan Davranış! tüketici76  [14 Ocak 2008, 09:00]
Eşim İzmit Ayakkabı Dünyası mağazasından yaz aylarında bir sandalet satın aldı. 1 gün kullandıktan sonra yanlarında sökülmeler ve ayrılmalar oldu. Aldığım mağazaya başvurduğumda ürünü kontrol etmek için aldılar ve telefonla değişim yapılamayacağını ve kullanıcı hatası olduğunu söylediler.

Her nasılsa sandalet 1 günlük kullanımla zarar görmüştü. 2-3 ay sonra yoğun iş tempom nedeni ile yolumun mağazaya tekrar düştüğü bir günde ürünümü geri almaya gittiğimde, kayıtlarımı kendi takip defterlerinden buldular. Ürünü mağazada aramaya başladılar.

Yaklaşık yarım saat sonra ürünümün mağazada olmadığını ve çok bekleyen ürünleri Ankara'ya gönderdikleri gibi, hiç de inandırıcı olmayan bir açıklama yaptılar. Bana verdikleri ürün takip fişini yanımda getirmemiştim. Ve bana belki de ürünü daha önce teslim almış olabileceğimi söylediler.

Kendilerine defterdeki kaydı gösterdiğimde ürünün hala orada olduğunu ve teslim edilen ürünlerin üstünün çizildiğini gösterdim. Ürünün kendi hatalarından dolayı kendilerinde olmadığını anlayan mağaza yöneticisi, fişimin yanımda olmamasını kullanarak, sanki ürünün nerede olduğunu biliyormuşçasına, bana fiş olmadan ürünü teslim edemeyeceğini söyledi. Olaydan böylece sıyrılacaktı.

Yarım saatlik bir tartışmadan sonra eşim ve ben hiç de hak etmediğimiz bir üslupla, uyanıklık yapmakla suçlandık. Sonrasında eve vardığımızda ürün takip fişini buldum ve mağazaya mail ortamında ulaştırdım. Ertesi gün yaptığının ezikliğini taşıyan mağaza müdürü ve Ankara'daki merkezlerinden bazı yöneticilerden çeşitli telefonlar aldım. Ürünün yıl sonu karışıklığı nedeni ile (zaten hiç inandırıcı olmayan) merkez depolarında bulunamadığı gibi bir saçma bahane ile bana ürünün parasını vermeyi teklif ettiler.

Ürün zaten daha önceden kendileri tarafından kaybedilmişti. Ve mağaza müdürü dahil tüm personelleri kendi hatalarını örtbas etmek için müşterilerini, uyanıklık yaparak, aynı ürünü 2 defa geri talep etmekle itham edecek kadar küçülmüşlerdi. Eşim ve bana yapılan nezaketsizlik de yanımıza kaldı. Oysaki hiçbir belgelerinde tamire veya değişime verilen ürün hakkında geri alma süresi ile ilgili kısıtlayıcı bir bilgi verilmemişti.

Bundan sonra Ayakkabı Dünyası'ndan alışveriş yaparken hepinizi dikkatli olmaya davet ediyorum. Çünkü ben artık yapmayacağım. Mağdur olmaya niyetim yok.%

Arkadaşına Gönder

Ayakkabı Dünyası
16.01.2008

Sayın "Şikayet Var" Yetkilileri;

"AYAKKABI DÜNYASI'nda Karşılaştığımız Hoş Olmayan Davranış!" Başlıklı şikayete ilişkin olarak,
02.01.2008 tarihinde tüketicimizle yapmış olduğumuz telefon görüşmesi esnasında kendisinden tarafımızca özür dilenmiştir.Şikayete konu olan ayakkabının bedeli de tüketicimize mağazamız aracılığla teslim edilmiştir. Bilgilerinize arz eder, ilginiz için teşekkür ederiz.

Saygılarımla
Kezban Aksancak